Odáig sikerült eljutnia a magyar labdarúgásnak, hogy a hétvége leglátogatottabb mérkőzését az NB III-ban rendezik majd meg.
Ez a meccs a Csepel és az FTC II csatája lesz a harmadosztályban. A találkozóról már eddig is rengeteg olyan közéleti honlap írt, amelyek vagy nem foglalkoznak általában a hazai labdarúgással vagy a lehető legkeményebben ütik-vágják minden pillanatban.
A találkozóra való inváziót olyan szervezett szurkolói csoportok hirdették meg, amelyek nagyon sok dologban nem értenek egyet az FTC vezetőségével, a vénaszkenner veri ki a legtöbbeknél a biztosítékot. A zöld-fehérek meccseitől távol maradó ultrák viszont Székesfehérváron és Kispesten be tudtak jutni a stadionokba, és bár régebben egyik gárda drukkereivel sem szívlelték egymást, most nem volt semmi gond a felek között, csupán igazi futballhangulat.
Zoom
Nos, pontosan erre lehet majd számítani vasárnap a sok nagy, legendás csatát megélt stadionban is. Tervezett rendbontás – vagy bármi hasonló fizikai erőszak – egyáltalán nem valószínű, hiszen ha ez bekövetkezne, akkor a csoportok maguk alatt vágnák el a fát. A vénaszkenner miatt viszont borítékolható, hogy froclizva lesz az FTC vezetése, legfőképpen Kubatov Gábor.
A találkozóra már bőven több mint hatezer belépőt adtak el (ennyi nézőnek az élvonalban is hihetetlenül örülnének mindenhol), de az sem zárható ki, hogy nagyjából tízezren lesznek a találkozón, ami abszolút telt házat jelentene.
A nézőszámok alapján mindenképpen a csepeli lesz a hétvége legfontosabb találkozója. De az is lehet, hogy a tavaszé is…
(Sport365 nyomán)
Frissítés: Vasárnap 14 óra 30-kor kezdődik a mérkőzés, már hétezer jegy talált gazdára
Mint ismert, a Ferencváros beléptetési rendszere ellen tiltakozó szurkolók a csapat NB III-as tartalékainak bajnokijára szerveznek közös szurkolást. A harmadosztály Nyugati-csoportjának 22. fordulójában a Fradi II Csepelre látogat – a meccs vasárnap 14 óra 30-kor kezdődik.
A ckozep.hu szombat reggeli beszámolójából kiderül, másfél nappal a meccs előtt már hétezer jegy talált gazdára – péntek délelőtt még hatezer volt ez a szám, azaz egy nap alatt ezer jegyet sikerült értékesíteni a hétvégét megelőző napon.
(Rangado.hu)