Verekedés miatt szakadt félbe a román labdarúgó bajnokságon a kolozsvári rangadó. Az Universitatae-CFR mérkőzésen a hazaiak masszőre hátulról leütötte a CFR kiállított csapatkapitányát az öltözőfolyosón, ezután a CFR csapata levonult a pályáról.
A botrány azután tört ki, hogy 1-0-ás CFR-vezetésnél az Universitatae ellen 11-est ítélt a játékvezető. A hazaiak kapusa dulakodni kezdett a büntetőt végrehajtó CFR-csapatkapitánnyal, Ricardo Cadúval.
A játékvezető mindkettejüket kiállította, s a levonuló Cadút az öltöző előterében hátulról fejbevágta a hazaiak masszőre.
Ezek után a vendégegyüttes játékosai nem voltak hajlandók folytatni a játékot, levonultak, a bíró pedig lefújta a mérkőzést.
A négereknek sem kell a szomszédba menniük ilyen jelentekért: a Trabzonsporban játszó, ex-tottenhames Zokora egy pár héttel ezelőtti sérelmét bosszulta meg a Fenerbahce-Trabzonspor második meccsén a török rájátszásban, aminek az első találkozóján Emre állítólag mocskos niggernek nevezte őt. Állítólag. De egyébként tényleg az:
(HVG - Index nyomán)