Egy kicsit sem sápadt, egy kicsit sem savanyú, még csak nem is magyar... De a miénk! Mert nekünk gyártották magyar menüvel és részletes magyar nyelvű használati utasítással.

Orosz gyártmány. A gyár a hadsereg beszállítója, tehát a magas technológiai szint és minőség garantált.
A SOEKS Defender radioaktív sugárzásmérő műszer színes TFT kijelzővel rendelkezik, amely numerikus és grafikus módon is megjeleníti a mért sugárzási adatokat. Pontos, gyors és megbízható készülék, az első mérési eredmény már 10 másodpercen belül leolvasható. Segítségével már a normál háttérsugárzás szintjében bekövetkező minimális változásokat is észlelni tudjuk. Nemcsak a Béta, Gamma és Röntgen sugárzást, de a kultimatív (felhalmozódott) sugárdózist is méri. Ez utóbbi funkció a Defender készüléktipus egyik fő előnye. A számos beállítási lehetőség ellenére is használata egyszerű és bárki által könnyen megtanulható. Bekapcsolás után automatikusan megkezdi a mérést. A háttérsugárzás és kultimatív dózis mérési mód között gombnyomással válthatunk. A készülék alkalmas a lakókörnyezet, élelmiszerek, gépek, berendezések, ruházat, ivóvíz, import áru sugárszennyezettségi szintjének gyors és pontos meghatározására. Polgárvédelmi célra is kiválóan alkalmas, egy a jövőben esetleg bekövetkező nukleáris katasztrófa megtörténtekor pedig egyenesen nélkülözhetetlen lenne. A második hidegháború valószínűleg elkezdődött, és ma még senki nem tudná megmondani, mi lesz a kimenetele...
Tartozékok: részletes magyar nyelvű használati utasítás, USB kábel, 2 db AAA ceruzaakku, fali töltő. Áramellátás történhet közvetlen USB-ről akár elemek nélkül is, a mellékelt 2 db ceruzaakkuval vagy alkáli elemekkel is. Jelenleg ez a legjobb ár-értékarányú készülék. A gyártó egy év garanciát biztosít.
Magyar nyelvterületen Magyarország, Felvidék, Erdély és Románia irányába szállítjuk, Magyarország területére MPL postacsomagban utánvétellel is.
Cége, vállalkozása számára költségként elszámolhatja. Románián kivüli cége számára nettó számlát adunk, amennyiben megfelel a feltételeknek, és rendelkezik érvényes közösségi adószámmal.
A készülék megrendelhető a www.veszem.net/geiger-muller webcímen. Szállítás Magyarországra a megrendelést követő 2 munkanapon belül.