Kezdőtől haladó szintig mindenkinek!

Azzal mindenki egyetért, hogy a számítógép-használatot valamilyen szinten ismerni kell, de immár nem kell egyedül küszködni, drága, kötött tanfolyamra járni, szövevényes tankönyveket bújni.
Az igazi megoldás: vigye haza a tudást, a teljes tanfolyamot oktatóvideón! Ha otthon vagy bárhol elindítja a letöltött oktatóvideóját, vagy beteszi a kapott oktatóvideó DVD-jét a számítógépébe, az automatikusan elindul, és a megjelenő menüből indíthatja a filmeket. A videofilmeken a tanár mindent nyugodtan, részletesen megmutogat, és közben elmagyaráz. Leállíthatja, "visszatekerheti", akárhányszor megnézheti a tananyagot, sőt a filmmel együtt is végezheti a leckéket, amíg meg nem érti, meg nem tanulja, önállóan meg nem tudja csinálni. Ezek tehát „rendes tanfolyamok”, csak óriási előnyökkel és a hagyományos tanfolyamokhoz képest töredék áron.
Sok éves hagyományos oktatásban szerzett tanári tapasztalatom alapján minden témában videókra vettem a tananyagokat tanfolyamok formájában kezdőtől haladó szintig.

Széles tehát az oktatóvideós palettánk, mindenek előtt gyakorlatcentrikus kezdő-haladó tanfolyamokból áll, mindabból, amit meg kell egyszer alapozni, érdemes rendesen felépítve megtanulni: alapismeretek, amiből megértheti az egész lényegét, tetszőleges verziókban a Windows, szövegszerkesztés (Word), internethasználat. Külön erősségünk a táblázatkezelés (Excel) és e mellett a felsőfokig felépített adatbázis-kezelés(Access 1-2-3). Ami pedig könnyű, szép és hasznos, tehát nem érdemes kihagyni, az a prezentációkészítés (PowerPoint) és a képszerkesztés (1-2-3).
De itt az Európai Számítógép-használói Jogosítvány (ECDL) teljes videós vizsgafelkészítése is. (Már a tavaly októbertől megváltozott, életszerűbbé fejlődött tananyag alapján!) Ha valaha komoly állást akar pályázni itthon vagy Európában, meg kell szerezni ezt a szép, de főleg hasznos ECDL-bizonyítványt. Felkészítjük és elkalauzoljuk a vizsgákig, de ha mégsem akarja, ez az európai tananyag „csak” gyakorlásra, tudásmélyítésre is mindenkinek kiváló.
Persze nemcsak teljesen kezdő szintről tanulhat így új dolgokat, de haladóknak tudásfrissítésre, ismétlésre, a fehér foltok eltüntetésére, biztos alapok kiépítésére, új, „meglepetés módszerek” megismerésére is valóságos áldás. Bármikor előveszi a videót, megnézi, meghallgatja, és másnapra előjön minden tudás.
Sok szeretettel, 2 ingyen tanfolyammal és sok ingyenes letöltéssel várunk minden kedves érdeklődőt a www.szinkronsuli.hu oldalon, hogy meggyőzük, ha már úgyis tudni kell a számítógép-használatot, akkor tanulni, tudást frissíteni, a hiányfoltokat eltüntetni, magabiztos számítógép-felhasználóvá válni így az igazi, így érdemes!
Nagy Ferenc
ügyvezető-tanár, oktatóvideó-előadó
Szinkron Kkt.
www.szinkronsuli.hu