Nem tudja még, hogy mit ajándékozzon karácsony alkalmából szeretteinek, barátainak?
Valóban hasznos meglepetéssel szeretne kedveskedni, ami nem a polcon fog porosodni az ünnepek után?
Úgy érzi, egy pár téli zoknival és egy hógömbbel nem tudja kifejezni az érzelmeit a szeretet ünnepén?
Segítene egy dohányzó családtagjának a leszokásban, vagy csak valami újdonsággal kedveskedne?
Ha igen, akkor figyelmébe ajánljuk az elektromos cigarettát. Miért remek karácsonyi ajándék?
Zoom
- Mert jóval olcsóbb a hagyományos dohánytermékeknél, így jelentős összegeket tud megtakarítani, melyet káros szenvedélye helyett szeretteire költhet. Jól jön a plusz pénz a karácsonyi vacsorára. Az a dohányos, aki napi egy doboz cigarettát szív, 2 hét alatt kb. 14 000 Ft-ot füstöl el. Ilyen fogyasztás esetén az elektromos cigarettához csupán 20 ml e-liquid is elegendő 2 hétre, ami csak 1290 Ft! Így kis kezdeti beruházással tizedére csökkenthetjük a dohányzásra fordított költségeket, amivel tetemes összeg maradhat a családi kasszában! Ezzel megspóroltuk még a leszokással járó feszültséget is, és megtapasztalhatunk valami új, jóval sokszínűbb, gazdagabb élményt, ami még az egészségünket tekintve is jobb hatással lesz ránk.
- Az elektromos cigaretta nagyszerű alternatíva a dohányosoknak, hiszen nem tartalmazza a cigarettából felszabaduló, több mint 4000 káros vegyületet, melyet a hagyományos dohányzás során a papír és a dohány égése okoz, viszont nikotintartalma miatt lehetővé teszi a cigaretta elhagyását. Kátrány, szénmonoxid, policiklikus szénhidrogének, nitrózaminok, ciánhidrogén, radioaktív polonium, arzén és még sorolhatnánk, mitől óvja meg nem csak önmagát, hanem közvetlen környezetét, családját, szeretteit, de más közelében lévő személyeket is, hiszen a passzív módon belélegzett füst kétszer olyan veszélyes, mint amit a dohányos maga szív be.
Zoom
- A PG-nek köszönhetően garantált a torokhatás, így még valóságosabb a cigarettázás élménye.
- Az elektromos cigarettával búcsút inthet a füstös ruháknak, sárgás falaknak, kellemetlen szagú lakásnak, rossz szájíznek. Számtalan kellemes változatban élvezhető a gyümölcsöstől a valódi szivararomáig, ám füstje pára, mely hamar elillan, nem hagy maga után kellemetlen szagot.
- Szinte bárhol használható, ahol a dohányzás nem megengedett, ott is szívhatjuk elektromos cigarettánkat. Vonaton, moziban, bárban, buszmegállóban, kocsmában sem kell lemondanunk a cigarettázás élményéről.
- Az elektromos cigaretta önmagában is jó választás ajándéknak, azonban most különösen meghitté teheti vele az ünnepeket, hiszen speciális karácsonyi ízekkel kedveskedünk a fa alá, melyek aromája még varázslatosabbá teszi a fenyő és bejgli illatát.
Készleteink között kedvére válogathat a kezdőknek ajánlott szettek, és a valódi profiknak szánt készülékekből is, melyek alig várják, hogy a fa alá kerüljenek.
Kezdőknek ajánlott készletünk pl.: Tesla Sidewinder I, illetve Tesla Sidewinder II, mely viszonylag erős akksijának köszönhetően az egész napot is képes kibírni egyetlen töltéssel.
Emellett veteránoknak is kedveskedünk remek szettekkel, hiszen többek között a Bluetooth-os Smok Bec Pro, vagy a Gyroscope-os Sigelei Legend készülék is megtalálható webáruházunkban.
Zoom
Minden készlet mellé ajándék liquiddel kedveskedünk vásárlóinknak.
Akcióban az árak! Folyamatos e-liquid akciók.
Szállítási akciónk: 10 ezer forint feletti vásárlás esetén díjmentesen szállítjuk rendelését az ország bármely pontjára.
Kellemes gőzölgést kívánunk!