Hogyan készülhet el a lehető leggyorsabban az építkezés?

Egy építkezés vagy felújítás megtervezésekor – legyen szó akár egy családi házról, akár egy irodaházról vagy középületről – az egyik legfontosabb szempont, hogy a munkálatok minél hamarabb befejeződhessenek, hiszen ellenkező esetben a megrendelőnek ez jelentős többletköltséget generál. Arról nem is beszélve, hogy egy családi ház felújításakor emiatt a költözés is csúszhat, egy iroda vagy gyárépület munkálatainak elhúzódása pedig jelentős bevételkiesést okoz.
Biztonságos és gördülékeny munka
A munka gördülékennyé tétele érdekében nem elég, ha profi, megbízható szakembereket választunk, csúcstechnológiás gépeket, berendezéseket használunk, illetve minőségi anyagokkal dolgozunk. Az épületek felújítási vagy karbantartási munkálatainál használt állványrendszerek feladata a munkások és a járókelők biztonságáról való gondoskodása és a munka gördülékennyé tétele. Egy megfelelően összeállított állványzat – legyen szó akár egy társasházról, akár egy közintézményről – megkönnyíti a munkaterületen való közlekedést, a felületekhez, a szükséges anyagokhoz és szerszámokhoz való hozzáférést. Ellenkező esetben a dolgozók nem hogy nem tudnak hatékonyan együttműködni, de még akadályozhatják is egymás munkáját.
Rugalmas, személyre szabott megoldások
Az építkezési munkálatokat hatékonnyá és a munkaterületet biztonságossá tévő állványzat felépítésekor elengedhetetlen, hogy a szerkezet stabil, egyszerűen összeállítható és strapabíró legyen, illetve kültéri használatkor elviselje az időjárás viszontagságait. Szintén fontos, hogy az állványrendszer összeszerelésekor az alap- és kiegészítő elemek széles választéka álljon a rendelkezésünkre, hiszen csak így lehet az adott megoldás valóban személyre szabott.
Állványzatok családi házakhoz és középületekhez
A Stabil Építő Kft. homlokzati állványok, ipari állványok, guruló állványok és védőtetők felépítésével és bérbeadásával foglalkozik. Készítettünk már állványzatot családi házak felújításához, de középületek, mint például a Bálna kulturális, vendéglátó és kereskedelmi központ építési munkálataihoz is. Az általunk alkalmazott állványrendszerek TÜV- és ÉMI-engedéllyel rendelkeznek, illetve maradéktalanul megfelelnek a szigorú EU-s előírásoknak. Amennyiben építkezésre vagy felújításra készül, és a gyorsaság mellett a biztonság is elengedhetetlen az Ön számára, béreljen tőlünk állványzatot; kérjen ingyenes árajánlatot most!
Stabil Építő Kft.
Tel.: 06-20-936-2536
http://stabilepito.hu/