Nem ritka, hogy egy lottószelvénnyel a lottónyeremény mellett mást is lehet nyerni, de a GruppenLotto csoportos lottó webáruháznál még lottószelvény sem kell hozzá. A szeptember végéig regisztrált új játékosok között ugyanis egy tablet kerül kisorsolásra.
A közel 50 000 Ft értékű ASUS MeMo PAD 7 egy igen sokoldalú és modern készülék, amely most gazdáját keresi. A GruppenLotto oldalán szeptember végéig csatlakozók közül ugyanis valaki meg fogja kapni.
Hogyan lehet a tiéd?

Ha még nem vagy tag, regisztrálj a GruppenLotto csoportos lottó rendszerébe, ami nemcsak ingyenes, de akár rögvest játékba is lendülhetsz, hiszen azonnal kapsz 500 Ft eljátszható pénzt. A regisztrációddal rákerülsz egy listára is, amelyből a tablet nyertese október 3-án lesz kiválasztva.
De hogyan lehet egy ilyen sorsolás teljesen mentes bármilyen csalástól, vagy annak még a gyanújától is? Ennek a menete olyan egyszerű, mégis senki sem csinálta eddig így. A következő történik ugyanis: amikor regisztrálsz, kapsz egy kódszámot, ami tanúsítja, hogy jelentkeztél az ASUS tabletért is. Október 2-án nyilvánosan közzétesszük az összes kódszámot egy listán, szépen egytől megsorszámozva. Azt, hogy melyik sorszám lesz a nyertes, az Ötöslottó október 3-án kihúzott számai fogják meghatározni, egy egyszerű matematikai számítással. Természetesen ezt az egyszerű képletet is közzétesszük még az Ötöslottó-sorsolás előtt, október 2-án. Bárki ellenőrizheti a nyertes sorszámát és a kódszámot is, amiből kiderül, hogy ki lett a nyertes. Hogy ez milyen egyszerű és milyen igazságos!
A GruppenLottonál egyébként minden más is ugyanilyen korrekt és könnyen követhető. Vegyél részt te is a játékban, indulj a tabletért és a naponta más és más nyereményt kínáló GruppenLotto csoportos lottójátékokon! A GruppenLottoval egyszerű és öröm a játék, ráadásul barátaid meghívásával további előnyök várnak. Ezt tényleg kár lenne kihagyni, regisztrálj most!
Tudtad, hogy 2 hónap működés során már közel egy millió Ft lett szétosztva a különböző csoportos játékok nyertesei között?