Itt az ősz, de a teraszok még nyitva vannak!

Bizonyára Ön is járt már fesztiválon, koncerten vagy bármilyen kültéri rendezvényen. Legyen szó akár gasztrofesztiválról vagy street food show-ról, esetleg bornapokról, mindezek nélkülözhetetlen kelléke a sörpad. A teraszok és szabadtéri vendéglátóhelyek megnyitásával rendkívül megnőtt a kereslet egy minőségi, könnyen kezelhető, de mégis nagy teherbírású sörpad iránt. Ezen igények kielégítésére készült ez a 100%-ban magyar termék: www.partypad.hu
Zoom
Strapabíró, rozsdamentes szerkezet
A PartyPad tüzihorganyzott fém szerkezete nem rozsdásodik, és ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Ha mégis eleredne az eső, gyorsan beltérre költöztethető. A csiszolt, lakkozott lucfenyő fafelület esztétikus megjelenést biztosít, emellett könnyen tisztán tartható. A padok rendkívül masszívak, így akár 800 kg terhelést is kibírnak. Stabil kialakításának köszönhetően csökken a mérleghinta-effektus, így nem kell attól tartanunk, hogy felborulunk vele. A gyerekek biztonságát szem előtt tartva az asztal szélei gömbölyített kivitelben készülnek.
Zoom
Helytakarékos tárolás és szállítás
Az asztalok és padok nemcsak szezonális vendéglátásra, hanem akár otthoni felhasználásra is kitűnő választások. Nagyobb kerti partit is könnyedén szervezhetünk velük, hiszen egy szett akár 8 személy számára is kényelmes ülőhelyet biztosít. A nyári, napos idő elmúltával összecsukva kis helyen elfér, ezért gazdaságosan tárolható a garázsban, vagy akár a lakásban is. A gyártó cég Budapesten és környékén a kiszállítást és a padok összeszerelését is vállalja, amellyel rengeteg időt takaríthatunk meg!
Zoom
Magyar termék egyenesen a gyártótól
Sajnos sokan vannak, akik még mindig a Kínából és Németországból behozott, olykor silány minőségű sörpadokkal várják a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Ezeknek nemcsak a teherbíró képessége, hanem tartóssága is sokszor megkérdőjelezhető. A magyarországi gyártó által készített PartyPad-hoz használt faanyagok ÖNORM B3021 minőségi osztályba tartoznak, így megfelelnek az európai normáknak is. A padok és asztalok vásárlása esetén egy év teljes körű cseregaranciát, valamint nagy mennyiségű rendelés esetén jelentős kedvezményt is kaphatunk. A cég vezetése emellett fontosnak tartja, hogy minél több munkahelyet teremtsen magyar szakembereknek, ezzel is hozzájárulva a piaci fejlődéshez.
Amennyiben szeretne PartyPad szettet bérelni vagy vásárolni, kérjen ingyenes árajánlatot IDE kattintva!