Te is csodaszép, zöld pázsitot szeretnél? Tavaszi fűvetőgép-vásár, őrületes ajánlattal.
Káprázatosan dús, zöldellő gyepre vágysz tavaszra? Eleged van a kopár foltokból?
A legtöbb kerttulajdonos hiába veti el tavasszal a fűmagot, ha a szél, az eső vagy a madarak miatt azok nem tapadnak meg a talajban. Az eredmény ilyenkor csúnya, üres foltokban és gyomnövényes részekben jelentkezik.
Mit tehetsz akkor, ha egyenletesen szeretnél füvesíteni?
Ügyes mérnökök kifejlesztették az új fűvetőgépet, mely a fűmagot a talajhoz köti. Ezáltal a gyep sokkal dúsabb, erősebb lesz. Mostantól nem fog kárba veszni az értékes fűmag, a kipermetezett magok tökéletesen megtapadnak a talajban:

A gép környezetbarát tápoldata fellazítja a földet, így a víz és az ásványi anyagok is azonnal bele tudnak ivódni.
Az eredmény: egyenletes, sűrű, varázslatosan zöld fűszőnyeg!
Hogyan kell használni a fűvetőt?
Egyszerűen kösd rá bármilyen kerti slagra, állítsd be a fűmag/víz keverési arányát és kezdd el a füvesítést! Az önkeverős rendszer folyamatos adagolást biztosít, a tápoldat pedig megszínezi a már beültetett részeket, így mindig tudni fogod, hol szükséges még permetezned.
A készülék tökéletesen alkalmas új pázsit kialakítására és a kopár részek felfrissítésére is. Más módszerekkel ellentétben a fűvetőgéppel ültetett pázsit gyorsabban növekszik, sűrűbb és ellenállóbb lesz!
Most grátisz fűmagokkal és tápoldattal!
Ezzel a villámgyors eszközzel végre olyan gyönyörű kerted lehet, amire mindig is vágytál. Tavaszi ajánlatunk keretében ajándékba adunk egy csomag fűmagot és tápoldatot, amellyel akár 10 m2 területet is be tudsz füvesíteni.
Használd Te is a fűvetőgépet és legyen mindig egészséges, álomszép pázsitod!