Ez a halálos balesetek fő oka – egy ravasz megoldással kivédhető
Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy mennyire zavaró tud lenni a szemedbe világító napfény vezetés közben.
Sok esetben akárhogy mozgatod a fejed vagy próbálkozol a napellenzővel, teljes mértékben akadályozzák látásod a vakító fénysugarak.
Nem véletlen, hogy a halálos autóbalesetek egyik fő oka a  szembe sütő erős fény. A legtöbb sofőr azonban sohasem keres megoldást az átmeneti látáskimaradásra, szó szerint a  vakszerencsére bízza, hogy épségben hazaér-e…
Zoom
Ne tartozz a felelőtlen autósok közé! Bemutatjuk azt az ügyes megoldást, mellyel tűző fényben is tökéletesen láthatsz a volánnál.
Az Ultra Vision különleges fényszűrős szemüveggel a vezetés közbeni zavaró fényhatások 99,9%-át kiszűrheted.
Ez a napszemüveg csökkenti a Nap vakító hatását, élesebb, kontrasztosabb képet nyújt számodra minden helyzetben:
Speciális lencséi a legnagyobb szembefényben is nagyszerű látást biztosítanak, ráadásul óvják szemed a káros UV-sugaraktól is. Úgy alakították ki őket, hogy nemcsak a szemből, hanem az oldalról érkező fénysugarak ellen is védjék látásod.
Ha ezt a szemüveget viseled, sokkal hamarabb tudsz reagálni a  körülötted zajló eseményekre. Elkerülhetsz egy súlyos balesetet,  megvédheted saját magad, családod és többi közlekedésben részt vevőt egy esetleges tragédiától.
Az autós napszemüveget szemüvegesek is bátran viselhetik. Bármilyen keretre könnyedén illeszkedik! Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas, univerzális, divatos külsejű találmány.
Az Ultra Vision kis súlyú, nagyon kényelmes hordani. Nemcsak autóvezetéshez, hanem kiránduláshoz, sportoláshoz, egyéb szabadtéri tevékenységekhez is ajánlott.
Legyen tiéd a látásvédő szemüveg most nagyszerű kedvezménnyel!
Tavaszi ajánlatunk keretében 2 darab vásárlása esetén a 2. szemüveget féláron kapod:
Védd meg Te is látásod, és kerüld el a baleseteket!
Rendeld meg a szemüveget a fenti címen, és vezess mindig biztonsággal!