A nyugodt nyári estékért
Évről évre egyre több szúnyog és rovar lepi el hazánkat, és a szakemberek szerint ez idén sem lesz másképp, sőt minden eddiginél nagyobb lehet a rovarinvázió.
Annál pedig nincs is rosszabb, mint amikor a várva várt nyári grillpartin megjelennek a vérszívók, és elrontják a bulit.

Vess véget a szenvedésnek egy egyszerű, de annál hasznosabb készülékkel, az extra UV-fényes rovarcsapdával.

A rémálom sokszor éjszaka sem ér véget, hiszen a vérszívók sötétben is ott zümmöghetnek a füled mellett. Az UV-fényes rovarcsapda azonban bevonzza mind a legyeket, mind a szúnyogokat, így egész éjszaka nyugodt, pihentető alvást biztosít a családnak.
Ideális a kertbe és a nagyobb szobákba is
A rovarcsapda hatótávolsága 70 négyzetméter, így kiválóan használható a teraszon, a nappaliban, szobákban vagy akár a nyaralóban is. A lámpa védelmét ráadásul sehol sem kell nélkülözni, hiszen könnyű súlya miatt szinte bárhová magaddal viheted.
Szagtalan védelem
Sok esetben a szúnyogriasztó spray-k kellemetlen szagot és ragacsos érzést hagynak maguk után. Ráadásul pár óránként újra kell fújni, nem is beszélve a bőrön keresztül felszívódó kemikáliákról.
A csapda ezzel szemben szagtalan (nem füstöl), továbbá nem kell félned a mérgektől, és ragacsos sem lesz a kezed, így teljes mértékben ártalmatlan.
Egyszerű, környezetbarát használat
A lámpa vegyszermentes, így nem károsítja a környezetet. Ráadásul az elpusztult bogarakat gyorsan és könnyedén kiürítheted a rovartálca segítségével.
Egyszerűen csak húzd ki a készülék alól, öntsd ki róla a rovarokat, és egy könnyed mozdulattal törölgesd el, majd csúsztasd vissza. Ennyi az egész.
Nem csak szúnyogok ellen
A szúnyogok mellett a legyek, molylepkék és a muslicák is tönkretehetik a hétköznapokat. A bogarak “vadászatával” pedig rengeteg értékes időt pocsékolhatsz el. Töltsd ezt az időt inkább a családoddal, és hagyd, hogy az UV-fényes rovarcsapda tegye a dolgát.
Készülj már most a rovarinvázióra!