2019. július 20., szombat, Margaréta napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:54 Az Iráni Forradalmi Gárda kommandósai kötélen ereszkedtek le a brit kőolajszállító-hajóra a Perzsa-öbölben21:32 Ha a Hitler életére törőket éltetheti, a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen hablatyolhat, akkor bezzeg nem remeg Merkel21:05 A hőség mellett zivatarokra, felhőszakadásra is számíthatunk vasárnap20:53 Munkagépek ütköztek a ferihegyi repülőtéren20:40 15 éves a Harcos márka - nyári újdonságok (x)19:57 Eltemették a boszniai háború prijedori mészárlásának 86 áldozatát19:12 Amikor borzasztóan fáj az igazság18:47 Illegális lakásfoglalónak is felcsapott egy budapesti kábítószerárus18:05 A Trump legalja mai kiadása: megbeszélte az egyik néger "rapsztárral", hogy kiszabadítja verekedő fajtársát17:51 A brit védelmi miniszter szerint ománi vizeken foglalták el az irániak a tartályhajót16:58 Soha nem volt még ekkora létszámhiány a rendőrségnél16:36 Megtévesztő kampányt folytatnak Kárpátalján a holnapi választás előtt16:04 Ókori hajóroncsot találtak Palma de Mallorca strandján15:10 A nap dilemmája: sajnáljuk-e honfitársunkat, akinek úgy vitte el autóját a cigány, hogy ő engedte beülni egy fotóra?15:02 Trump a "színes brigád" kapcsán is összevissza beszél
24 óra legolvasottabbjai

Reklám ::

Történelmi sakk-készlet és turulos bölcső a Turániában (x)

Történelmi sakk-készlet
Többféle történelmi sakk-készlet közül választhatnak, akik ajándékba vagy gyűjtői szándékkal vásárolnak történelmi ólomkatona sakk-készletet.
Egyik nagy kedvenc az Atilla vs. Aetius, avagy a hun-római sakk-készlet. A sakk-készletek megrendelésre készülnek, általában egy hónapos várakozási idővel, de van, hogy rövidebb idő alatt megérkeznek. A későbbiekben lehetőség van a kopott, sérült katonák újrafestésére, renoválására. A katonák egyenkénti pótlására, beszerzésére szintén van mód!

Pálinkáskészlet
A nyár az esküvők szezonja is. Kiválló ajándékötlet erre is, de szülinapra vagy névnapra szintén a fehér színű kerámia pálinkáskészlet.
Ízléses, népművészeti motívumokkal díszített készlet. Fehér színe miatt megy a modern bútorokhoz és edényekhez is. Ugyanakkor stílusosabb kínálóedények, mint az egyszerű üvegpoharak, használaton kívül a konyha díszei. Elején a magyar címer, hátulján pálinkavers, oldalán pedig szolid népművészeti minták. Az alkalomhoz illő szöveggel is lehet rendelni őket, vagy el lehet vinni az alapváltozatot készen a boltból.

Rovásírás betűtészta
Egy igazi különlegesség! A magyar rovásírás a nemzet egyik méltatlanul elfeledett kultúrkincse.
Már honfoglaló őseink is használták, de eredete még korábbra nyúlik vissza.. Nevét onnan kapta, hogy általában fába vagy - ritkán - kőbe vésték, illetve rótták. A rovásból adódik a betűk szögletes jellege, ezeket a jeleket könnyebb volt belevésni, mintha ívesebb betűket használtak volna. Napjainkban a rovásírás újra terjedőben van, olyan körökben, akik számára ez az írás a magyarság megmaradásának egyik jelképe.

Turulos bölcső
Kézműves bölcső, minden darab egyedi, nincs két azonos. Fenyő- vagy cseresznyefából faragva, kívánság szerint. Méret: 90 x 75 x 110 cm

Domborított indadísszel ellátott női bőrtáska
Marhabőr táska domborított díszítéssel, népvándorlás kori indás motívumokkal. A boltban jelenleg három színben van: fekete, barna és konyak

Figyelem!
Bolti vásárlásokra most 20% kedvezményt adunk július végéig!
A 6-os villamos pályájának felújítása folyik a Margit körúton is. De nincs szükség aggodalomra, a 6-os pótlóbusz 3-4 percenként közlekedik. Mivel külön buszsávban halad, a menetidő a Széll Kálmán térről 3 perc, a Nyugati pályaudvarról 10 perc ugyanúgy, mintha 6-os villamossal jönnétek. Fennakadás tehát a közlekedésben nincs. A leggyorsabb mód még mindig eljönni villamossal vagy metróval a Széll Kálmán térre, aztán onnan 2-3 perc 6-os pótlóval.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready