Bezár!
2020. október 21., szerda, Orsolya, Zsolt napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Nem csak fegyvert, katonát is külde(né)nek a törökök a testvéri azerieknek22:23 Bidenék korrupciós ügyét sajnos már tényleg nem lehet az oroszokra fogni22:13 Iohannis a járvány ellenére ragaszkodik a választás megtartásához21:48 A németek újabban nem beterelik, hanem kimentik az élősködőket a vagonokból21:24 Oroszország nem készül karantén bevezetésére21:05 Iskolaőr vetett véget egy verekedésnek (vagy verésnek) Polgáron20:47 A DK-s polgármester üzente meg Kari Gerinek, hogy a XVIII. kerületiek nem kérnek a biciklisávjaiból20:30 A pápát a legkevésbé sem zavarja az egyház tanítása: a buzik bejegyzett élettársi kapcsolata mellett kampányol egy zsidó filmjében20:10 Megfertőződött a német egészségügyi miniszter - meghűléses tüneteket mutat19:51 Merre tovább, nemzeti radikalizmus? - Novák Előd a Hadjárat podcastban19:44 Van egy kis káosz Lagosban19:25 Tündérország vagy Meseország? (x)19:24 Bolsonarónak nem kell a kínai oltás19:03 A francia terrorelhárítási ügyész hét ember ellen javasol vádemelést a tanárgyilkosság ügyében18:46 Lavrov az örmény és az azeri külügyminiszterrel konzultált Moszkvában
24 óra legolvasottabbjai

Választás 2010 ::

LMP-s választási csalót leplezett le a Jobbik Nagykőrösön

Reklám

Az LMP magyarázni kezdte a nyilvánvaló csalást. Karácsony Gergely, az LMP kampányfőnöke közölte, "nem tudja elképzelni, hogy jelöltjük csalt volna". Mint mondta, Földi Áron önkormányzati képviselő, csinált már végig kampányt, kellően be van épülve a helyi társadalomba ahhoz, hogy ne legyen szüksége ilyen praktikákra.
Karácsony hozzátette: már hetekkel korában kaptak jelzéseket, hogy egyesek szándékosan hamis vagy manipulált szelvényeket adnak le: a kötegben leadott kopogtatócédulák eredetiségét lehetetlen ellenőrizni - olvashatjuk a meglehetősen gyenge magyarázkodást az Index cikkében. Az eset kísértetiesen hasonlít az MDF időközi ferencvárosi választáson történt csalására, ahol Herényiék azt bizonygatták, hogy ők nem csaltak, ez provokáció, valószínűleg egy ismeretlen személy dobott be több száz hamis cédulát hozzájuk, és nem tudták ezek eredetiségét ellenőrizni - tehát ők csak áldozatok. A cédulákon akkor több éve halott ember adata is szerepelt.
Korábban írtuk: A Jobbik nagykőrösi választókerületi bizottságba delegált tagja, Mészáros Lászlóné az LMP jelöltjének leadott kopogtatócédulák átnézésénél nyilvánvaló csalásra, hamisításra jött rá. Alább folytatódik a közlemény.
A Lehet Más a Politika nagykőrösi képviselőjelöltje, Földi Áron körülbelül 780 db ajánlószelvényt adott le a választási bizottságnál, amely az első átnézés után 740 darabot talált belőlük érvényesnek. A testület tagjai emiatt többször átnézték a cédulákat, eközben közösen észlelték, hogy az ajánlószelvények egy részét hasonló írásmóddal, olvashatatlan aláírással írták meg. A hamisítás megalapozott gyanúja akkor erősödött fel, amikor a jobbikos delegált, Mészáros Lászlóné kezébe került a Sulyok Tamás választópolgár nevében leadott ajánlószelvény, aki az abonyi Jobbik tagjelöltje és már korábban jelezte, hogy nem kapta kézhez az ajánlószelvényét, ezért a jegyzőtől újat kellett kérnie, amelyet később a Jobbik nevére adott le személyesen, most pedig nem a saját aláírásával mégis ott volt az LMP-s cédulák között az övé is. A választási bizottság az újabb átnézés során a láthatóan futószalagon gyártott kopogtatókat sem fogadta el már érvényesnek, így Földi Áronnak már csak a 625 érvényesnek gondolt ajánlószelvénye maradt.
Sulyok Tamás a holnapi nap folyamán feljelentést fog tenni okirathamisítás miatt, és a Jobbik is rajta tartja a szemét azon, hogy a választási bizottság is tegye meg az újabb szükséges jogi lépéseket.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom minden olyan képviselőjelöltnek és pártnak, akik bűncselekmények elkövetése révén akarnak elindulni a választáson, felhívja a figyelmét, hogy delegáltjaink felkészülten várják őket, és minden energiájukkal azért küzdenek, hogy megvédjék az országgyűlési választások tisztaságát. Az LMP-nek pedig figyelmébe ajánljuk, hogy lehet más a kopogtatócédula-gyűjtés is, mint amilyen az elmúlt húsz évben volt.
Szabó Gábor
a Jobbik országos kampányfőnöke
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready