Nem bizony. Ezt a saját bőrén tapasztalta meg az az ifjú hölgy, aki a különféle egyetemi ruhadarabok mintájára elkészített University Auschwitz, Est. (jelentése: alapítva) 1941 feliratú pólóban jelent meg egy kölni focihuligán-tüntetésen. (A feliratozó talán a kétkezi munka gyakorlati oktatására gondolt, azonban érdemes lett volna utánanéznie az alapításnak, a műhelymunka ugyanis már egy évvel korábban, 1940-ben elindult.)

A héber rend szigorú német őrei ezt persze nem hagyták annyiban: a felhívásukra önként jelentkező tanúk (azaz spiclik) segítségével beazonosították a párt, büntetőeljárást indítottak ellenük, és most bíróság előtt kell felelniük "gyűlöletkeltő" viseletükért.
Igen, mindketten, ugyanis a férfiú Germania feliratú felsőt viselt, ami egy korábbi kancellárjuk nagynémet álmát idézi fel az örökös rettegőkben.
És ami nekik nem tetszik, az természetesen mind-mind felbujtás, gyűlölködés és "újabb" holokauszt előkészítése. Pedig ez az igazi gyűlöletkeltés, ráadásul önmaguk ellen: a gazdanépek üldözése, büntetése, megalázása. És aztán persze csodálkoznak, ha egyszer egy nemzet azt mondja: elég volt...
Íme az eredeti hír olvasónk jóvoltából:


(Kuruc.info)