"Vannak olyan jelenségek, például az egyik legérdekesebb vagy legelszomorítóbb, hogy milyen mértékben nő a holokauszttagadók aránya. Körülbelül egyötödnyi azoknak a száma, akik azt mondják, hogy a holokauszt szörnyűségeit tulajdonképpen a zsidók találták ki" - mondja elborzadt arckifejezéssel a legutóbbi felmérésük kapcsán Hann Endre szociálpszichológus, a Medián ügyvezető igazgatója az ATV-ben.
Zoom
Hann Endre, a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet ügyvezető igazgatója (b) és Róna Dániel, a Medián kutatója (k), szerzők, valamint Bodnár Dániel, a kutatást megrendelő TEV kuratóriumi elnöke
- Vajon minek köszönhető, hogy ezeknek az aránya néhány éven belül nő? - teszi fel a kérdést csodálatos magyarsággal az álnaiv műsorvezető hölgy.
- Nézze, elég sok ilyen vélemény lát ma napvilágot, részben azért is, mert szerencsére szólásszabadság van, és a közösségi médiában is nagyon sok mindennek tere van - hangzik a válasz első része. A második részére inkább nem pazarolnánk szót, meghallgatható az alábbi videóban, meg most nem is az egyébként teljességgel alaptalan jobbikozás érdekel bennünket. (Vagy, ha mégis, csak azon apró megjegyzés erejéig, hogy lehet cukiskodni bármennyit és bármeddig, úgyis ezt fogják mondani.)
Arra kaptuk tehát fel a fejünket, hogy az antiszemitizmus és a holokausztcáfolás-kutatók szerint holotémában szólásszabadság van. Nem cáfolt a másik, kipás meghívott sem, a TEV képviselője, aki eszerint nyilvánvalóan egyetért ezzel, így, ha zsidó álláspontnak nem is, TEV-esnek nyugodtan nevezhetjük ezt. 
A fenti nevet viselő zsidó gondolatrendőrség megalakulása óta pedig azt tapasztaljuk, a bíróság azt teszi, amit ők akarnak, olyan ítéleteket hoz, amilyeneket ők szeretnének: egyszóval: elítéli mindazokat, akik szólásszabadságukat gyakorolják a megnevezett témában.
Úgy látszik azonban, a bírók valamit félreértettek az eligazítás során, és mégis szólásszabadság van holokauszt-ügyben. Ebben az esetben viszont nem szabad elítélni senkit, aki véleményének hangot ad e kérdésben.
Felszólítjuk hát a TEV-et, hasson oda, hogy semmisítsék meg a többségükben az ő parancsukra hozott alábbi ítéleteket, elvégre kiderült, hogy mégis szólásszabadság van! (Ha másként nem megy, Káder János is bizonyára alázattal áll rendelkezésükre.) És persze ne feledkezzenek meg az életfogytig járó kárpótlásról sem, de ezt említeni is fölösleges, hiszen ugye ez mindennek az alapja a népeink közötti viszonyban...
Alább tekinthető meg a videó, melyben elhangzik, hogy hazánkban "szerencsére szólásszabadság van" holokamu-ügyben, várjuk a TEV fellépése nyomán a fejleményeket!