A Volkswagen, a BMW és a Siemens vezérigazgatója is csatlakozott a "we remember" kampányhoz, melynek lényege, hogy egy "emlékezünk" feliratú lapocskával lefényképezve keltsenek a zsidók álbűntudatot eltartóik körében, goj balekok pedig így alázzák meg magukat ország-világ előtt, jelezvén, hogy a zsidó zabolát elfogadják.
„A Volkswagen elismeri történelmi felelősségét és elkötelezett az intolerancia, a rasszizmus, valamint az antiszemitizmus elleni küzdelem mellett” – szórt hamut a fejére az egykor szebb napokat megélt német vállalat vezérigazgatója, Matthias Müller (az alábbi képen balra), aki munkatársával csatlakozott a Zsidó Világkongresszus (WJC) kezdeményezéséhez, és #WeRemember feliratú táblával készült fotót tett közzé magáról.

Matthias Muller, a Volkswagen vezérigazgatója (b) és Hans Dieter Potsch, a VW felügyelőbizottságának elnöke
Az x az n-ediken nemzetközi holoemléknap alkalmából meghirdetett kampányhoz a Siemens vezetője, Joe Kaeser, valamint Harald Krüger, a BMW vezérigazgatója is csatlakozott – derül ki a Ynetnews írásából.

Joe Kaeser, a Siemens vezérigazgatója is hülyét csinált magából
A zsidók szerint az emlékezést - valójában a bűntudatkeltést soha el nem követett bűncselekmények miatt - szolgáló kezdeményezést tavaly indították el a közösségi médiában, ahol idén 150 milliónál is többen osztottak meg képet #WeRemember hashtaggel. A fotókból készült válogatást az egykori auschwitz-birkenau munkatábor épületeire is kivetítették.

Harald Kruger, a BMW vezérigazgatója sem maradhatott le
A Zsidó Világkongresszus elnöke, a hazánkat perlő és Orbánt is vazallusai között tudó Ronald Lauder hangsúlyozta: „Az antiszemitizmus, a holokauszttagadás és a „mások” elleni gyűlölet továbbra is felütik fejüket napjainkban. Emlékeznünk kell a holokausztra, mert a túlélők száma folyamatosan csökken és néhány évtizeden belül mind elmennek”.
(Zsido.com - Ynetnews nyomán)