Az Angela Merkel és bűntársai által Németországra zúdított afroázsiai sáskahad egyre több bűncselekményt követ el, ám eddig a német „hazug sajtó” (Die Lügenpresse) elhallgatási gyakorlata „jóvoltából” leginkább arról értesülhettünk, hogy fiatal migránsok erőszakoskodnak a nőkkel (de néha kisfiúkkal is). A fősodratú, a magyarországival sok tekintetben egy húron pendülő németországi sajtó mulasztásait helyretéve néhány hírportál viszont azt is megírja, hogy a sok helyen tapssal fogadott migránshölgyek és -gyermekek is derekasan kiveszik részüket a bűnözésből. Egy ilyen akciót tett közhírré a Die Wahrheit „24h News” hírportál.

A bátor hangú berlini portál
A Die Wahrheit (Az Igazság) „24h News” című berlini közösségi német hírportál kitette az esseni rendőrségtől származó videót, amelyet a hozzá fűzött hír szerint Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartomány egyik bevásárlóközpontjának élelmiszer-részlegében rögzített a biztonsági (magyarán: tolvajfigyelő) kamera. A migránsok által elkövetett bűncselekményekről rendszeresen beszámoló hírportál a „Vigyázat, szakmunkások tevékenykednek!” cím alatt kiegészítésként hozzáfűzi: „Egyre több a zsebtolvajlás, s főként az idős embereket károsítják meg.” Egy Michael Walter nevű német kommentelő pedig a hír után ezt írja: „Ja, igen, Merkel szakmunkásai végzik ezt az egész munkát... Sajnos az áldozatok mindig azok, akik anyagilag amúgy sem állnak valami jól... Mindkettőt elfogni és szépen hazaküldeni...”
A német hírportál a videón látható két zsebtolvajjal kapcsolatban természetesen ironikusan használja a „szakmunkások” kifejezést, miután az idióta, valakik által fogott, zsarolt legfelsőbb német politikai vezetés legfőbb érve az afroázsiai sáskahad befogadására még mindig úgy hangzik, hogy Németországnak égetően szüksége van a szakmunkásokra. Magyarországon viszont inkább az „agysebész” változat ismert. A videón egyébként jól látható, amint a két viking „hátterű” személy jobbról és balról a polcon árut kereső idős nő mellé simul, mozdulataival az egyik elvonja a figyelmét, míg a másik kiveszi az erszényét a bevásárlókocsin lógó kézitáskájából.
Zoom
„Ön le van tartóztatva a német nép ellen elkövetett árulásért!”
A két zsebtolvaj tevékenységéről szóló videós hír mellett a fentebb említett berlini portál kitett egy karikatúraszerű képet is, amelyen az olvasható, hogy a „német” kancellár lakására éjszaka becsengető két rendőr egyike ezt mondja: „Ön le van tartóztatva a német nép ellen elkövetett árulás miatt...!” De a képre még ez is rá van írva: „Aki szintén úgy véli, hogy dr. Angela Merkel asszony elárulta a német népet, kérjük, ossza meg ezt a képet!”
Hering J. - Kuruc.info