Bezár!
2020. május 27., szerda, Hella, Gyula, Szörényke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:35 Az Egyesült Államok több tagállamában emelkedett a fertőzöttek száma22:12 Cseh statisztikai hivatal: a járvány áldozatai kétharmadának halálát nem a Covid-19 okozta21:54 LMP (!): a kormány határozottan álljon ki a külhoni magyarok védelme érdekében!21:48 Szijjártó: "Szlovákia" oda-vissza átengedi területén a magyarokat és a cseheket21:37 Cigány jókívánság a megemlékezőknek: ahány mécsest meggyújtotok, a családotokra gyújtsátok!21:07 Az igazságos Trianon - avagy a zsidó, aki szorgalmasan gondoskodik arról, hogy ne feledjük, mennyire nem éreznek sorsközösséget velünk20:38 Az olaszországi tartományok egynegyedében egyetlen új fertőzöttet sem diagnosztizáltak20:16 Francia kutatók szerint a kevésbé fertőzötteknél is kialakul immunitás19:38 Itt tartunk az őszödi beszéd után 14 évvel19:20 Februárban rúgták ki a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalból a jogászból lett szegedi "postarablót"19:01 A beszéd - Apponyi a magyar ügy védelmében - történelmi dráma a Duna TV-n június 4-én18:51 A Borussia Mönchengladbach sportszerű szurkolótábora18:22 Moszkva lopakodó hadászati bombázó fejlesztésébe kezdett18:05 A "kölcsönös tisztelet": Szijjártó látogatása napján alázták meg újra az erdélyi magyarságot Bukarestben17:45 Akik eddig a világleállítás környezettisztító hatásának örvendeztek, most ismerkedhetnek a koronás szemeteléssel
24 óra legolvasottabbjai

Bevándorlóbűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

A Németországot "gazdagító" muszlimok szerint a megerőszakolt miniszoknyás nők magukra vessenek

Reklám

Az Infowars cikke:
Németország: muszlim migránsok azt mondják, hogy 100%-ig egy nő hibája, ha megerőszakolják, miközben rövid szoknyát visel
Azt mondják, a nőknek el kell takarniuk magukat, hogy a szexuális bántalmazásokat elkerüljék
Egy Németországban muszlimokkal készített utcaiinterjú-sorozat azt mutatja, hogy közülük minden egyes megkérdezett azt jelenti ki, hogy 100%-ig egy nő hibája, ha megerőszakolják, miközben rövid szoknyát visel.
Az interjúkészítő kérdésére, hogy „A lengén öltözött nőket kell hibáztatni, ha megerőszakolják őket?”, a filmfelvételen minden egyes válaszadó igent mond.
„Igen, persze. A nő saját hibája. A nő hibája, ha ismeretlenek megerőszakolják”, válaszol egy középkorú férfi.
„Igen, nyilvánvalóan. Abszolút. 100%-ig”, válaszol egy másik, fiatalabb férfi.
Két másik fiatalember egyetért abban, hogy a nő hibája, ha megerőszakolják, mielőtt azt tanácsolják a nőknek, hogy bokájukig leérő ruházatot viseljenek, hogy ezt a sorsot elkerüljék.
Egy csoportnyi muszlim tizenéves szintén egyetért abban, hogy a nő hibája ez, egyikük azt mondja, hogy a nőknek mindent el kellene takarniuk, leszámítva az arcukat.
A megjegyzések különösen sokkolók annak tükrében, ami Kölnben és más nagyvárosokban történt 2015 szilveszter estéjén, amikor 1200 nőt szexuálisan bántalmaztak, közülük 22-t megerőszakoltak muszlim migráns férfiak.
Amint arról korábban tudósítottunk [az infowars.com portál], az ausztriai Bécsben fehér lányok elkezdtek iszlám fejkendőket viselni, hogy a muszlim migránsok általi utcai zaklatást megelőzzék.
„Beszéljenek nőkkel az utcán, beszéljenek gyerekekkel, beszéljenek fiatal lányokkal, én magam is ismerek olyan apákat, akik - amikor lányaik, akik este hazafelé mennek, amikor ők egy problémás területen élnek – fejkendőket adnak nekik azért, hogy így ne ismerjék fel őket mint osztrákokat”, mondta Marcus Franz korábbi képviselő.
Egy idevágó történetben egy németországi anyának - akinek a lányával szemben muszlim diákok keménykedtek, mert szőke, keresztény és nem viselt fejkendőt – egy frankfurti iskola igazgatója azt mondta, hogy takarja el őt egy hidzsábbal [muszlim fejkendővel].
Kultúragazdagítás über alles!
A fordító kiegészítése:
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy amit a felvételen megszólaló, Németországban élő muszlim férfiak és fiúk mondanak, az nem egy szélsőséges kisebbség véleménye, nem az iszlám tanításának eltorzított változata – ahogyan beszélnek, az teljességgel megfelel az iszlám szabványos, fősodratú előírásainak.
Allah megparancsolja a Korán 33.59-ben: „Ó, Próféta! Mondd meg feleségeidnek és lányaidnak és a hívők asszonyainak, hogy húzzák a köpenyüket (fátylaikat) teljesen a testükre. Jobb lesz az, hogy úgy ismerjék őket (mint szabad, tiszteletreméltó nőket), hogy aztán ne háborgassák őket. És Allah mindig is gyakran megbocsátó, a legkegyelmesebb.”
A parancsolat logikájában benne van, hogy aki nem takarja el magát, az nem muszlim és nem tiszteletreméltó nő, és lehet háborgatni.
Mohamed próféta, aki minden muszlim megkérdőjelezhetetlen példaképe (Korán 33:36, 4:65, 33:21), ezt fűzte hozzá:
Abu Dawud 32.4092: „Aisha, Umm al-Muminin elmesélte: Asma, Abu Bakr lánya szellős ruhát viselve lépett be Allah Küldöttéhez (béke legyen rajta). Allah Küldötte (béke legyen rajta) elfordította tőle a tekintetét. Azt mondta: ’Ó Asma, amikor egy nő eléri a menstruációs életkort, nem illik neki, hogy a testének részeit kitegye, kivéve ezt és ezt, és a nő arcára és kezeire mutatott.’”
Íme a videó:
(Hidra - Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready