Szaniszló Ferenc az Echo TV Világ-panoráma című műsorának vezetője – hála a hajdani kommunista rendszer néhány kivételezettje ajvékolásának - az elmúlt napokban átvette Gyöngyösi Márton, Vona Gábor és Novák Előd vezető helyét a legveszedelmesebb, leginkább gyűlölendő magyarországi antiszemiták nemes versengésében. Az egyik héber kormányzati heccportál kitett egy videót, amelyre magyarul a „Szaniszló kivégezve” fölirat került.

A zsidó telepesek és a velük egy húron pendülő nemzeti vallásosok szócsöveként ismert Áruc Sevá (7-es csatorna) nevű izraeli hírportál, illetve rádió és tévé angol nyelvű kiadása közölte elsőként Izraelben a hírt: „Egy rasszista magyar újságíró visszaadta az állami kitüntetését.” A 7-es csatorna archívumában azonban az örömhír megjelentetésekor még nem volt fénykép Szaniszló Ferencről, ezért gyorsan előrántották az Izraelben már jól ismert Gyöngyösi Márton fotóját...

Szaniszlóról szóló hír Gyöngyösi Márton fényképével
Az Antiszemitizmus Elleni Küzdelem Összehangolásának Fóruma (angol nyelvű rövidítése: CFCA) nevű, általunk sokszor idézett, s a többi között az izraeli kormány és a Zsidó Ügynökség (Szochnut) által támogatott, pénzelt, a nemzetközi pénzbehajtás eszközeként működtetett héber nyelvű hírportál kiemelt helyen közli az Áruc 7-től átvett, videóval és Szaniszló Ferenc fényképével olvasmányosabbá tett hírt.

Szaniszló kivégezve...
„Helyi újságírók, az izraeli nagykövetség és mások tiltakozása nyomán egy antiszemita és rasszista megnyilatkozásairól ismert magyar televíziós műsorvezető visszaadta az állam által adományozott rangos kitüntetését”, írja a hisztérikus hangvételű izraeli portál. „A kitüntetés nem ér annyit, hogy megtartásával ártsak az országnak”, idézi a héber portál Szaniszló Ferencnek az Echo TV Világ-panoráma című műsorának rendkívüli adásában elhangzott szavait. A portál természetesen nem idézi a magyar televíziós újságírónak egyes hazai és a nemzetközi alakoknak, illetve a budapesti izraeli nagykövetségnek a szégyenletes lejárató hadjáratban betöltött dicstelen szerepére vonatkozó mondatokat.
Kíváncsiak lennénk arra is, hogy vajon ki írta föl magyar nyelven a héber hírportál által kitett videóra a „Szaniszló kivégezve” mondatot.
Hering József – Kuruc.info