Agyonverte kétéves fiát egy brit nő. Az ítéletre várva megütötte a főnyereményt a lottón leszbikus szeretőjével. A pénzt azonban leghamarabb 18 év múlva láthatja.
Bűnösnek találta a bíróság azt a nőt, aki kegyetlenül megölte saját gyermekét, és előtte hónapokig kínozta - írja a brit The Sun. Rebecca Shuttleworth még az ítéletre várt, amikor leszbikus szeretője vett egy lottószelvényt, és most kiderült, megnyerte a főnyereményt.
A család és a rokonok elképedtek, amikor látták, hogy mindezek után a nő felhőtlenül örült a nyeremény miatt, szó szerint ugrált örömében. 10 ezer fontot, átszámítva nagyjából 3 és fél millió forintot nyertek.
Zoom
Az "anya" (jobbra) és szeretője
A kis Keanu holttestén 37 külső és belső sebet találtak az orvosok. Voltak köztük harapásnyomok, koponyatörés, és egy ököl nagyságú seb a végbele környékén.
Zoom
Az anyja hónapokon át kínozta őt, az utolsó napokban egy bottal ütlegelhette a kisfiút.
Zoom
Először azt hazudta rendőrségnek, hogy a kicsi szívrohamot kapott. Később kiderült, hogy régóta bántalmazta, és a gyerek belső vérzés miatt halt meg. A rendőrség szörnyetegnek nevezte az anyát, aki ivott és drogozott, és dühös volt a kisfiúra, amiért "akadályozta őt ebben".
(The Sun - Life - ITV)