Dániel Péter politikai menekültként érkezett őshazájába, s ha ezt nem teszi, előbb-utóbb meggyilkolják, Dunába lövik a magyarok, "akiken van egy ilyen, Kertész Ákos által szépen megírt genetikai fasizmus" - mondja izraeli előadásain a parazita, ávós ivadék zsidó, aki Nyirő Józsefet átkereszteli, míg az egyik héber napilap címe kimondásának háromszor is nekifut, mire sikerül neki. Orbán Viktort meg azzal riogatja, hogy majd "fölakasztják a nyilas jobbikosok".

Vörös Dani a Nobel-békedíjas tömeggyilkos, Menáhem Begin fényképe előtt
Szeretünk kötözni való bolond, de rendkívül kártékony zsidók blogjaiban, Facebook-oldalain kutakodni, mert ebben a kánikulai forróságban valóságos fölüdülést jelent olyan magyargyűlölők eszement írásait olvasgatni, mint például a vallási megszállott fajvédő, chabadnyik izraeli Naftali Kraus, a katolikus papokat Árpád-sávos zászló kitűzése miatt följelentgető szentendrei Kertész Péter, vagy a nemrég alijázott Dániel Péter. Őszintén szólva, kell némi mazochizmus ahhoz, hogy a három említett díszpinty, és a hozzájuk hasonlók írásait olvassuk, beszédeiket rögzítő videófölvételeket végignézzük. Mi az olvasók helyett elvégeztük a piszkos munkát, végignéztük Dániel Péter kétórás előadásának videóját, s csak az igazán zaftos részeket jegyeztük le.
Dániel Péter tehát jó kétórás "előadást" tartott a nyolcvan és a halál közötti életkorú hallgatóságnak még ez év júliusában, a Tel-Avivhoz közeli Petáh-Tikvá városban. Nem ajánlom, hogy olvasóink is végignézzék a teljes videóanyagot, de ha valaki mégis nagyon szeretné kiélvezni ennek az ávós ivadéknak az agymenését, íme a videóanyag. A hosszúra nyújtott fröcskölődésben rengeteg a gyűlölködés, a szándékos hazudozás és a csúsztatás. Csak tizennyolc éven felülieknek és erős idegzetűeknek ajánlott.
Az első videón a félkegyelmű elmondja, hogy Magyarországon már a háború után is akkora volt az antiszemitizmus, hogy ő is csak tizenhárom éves korában tudta meg, hogy zsidó. (Nyilván a komcsi szülők akkoriban nem a zsidóságukkal voltak elfoglalva, hanem a megszálló szovjetek és hazai társaiknak a kiszolgálásával - M. Á.) A szülők nyilván magyarellenes komcsik lehettek, mert másképpen hogyan vehettek volna föl az egyetemre egy ekkora műveletlen gyökeret, mint Vörös Petya, aki a 40 ezer lakosú Ceglédet következetesen "községnek", Nyirő Józsefet pedig "Gyulának" mond. Igen, a szintén erdélyi Nyírő Gyula - ha élne szegény - neves elmeorvosként jó szolgálatot tehetne a lobogó agyú őrült zsidó gyógyítása terén.
Azt is megtudjuk, hogy az ő lelkében már "meghalt a magyarság" (ennek ellenére állandóan magyarnak és demokratának mondja magát - M. Á.), de azért az rosszul esett neki, hogy még a "rasszista, fasisztoid Fidesz" irányította kormánypárti sajtó is gúnyolódott, mocskolódott az alijázása miatt." (Ami egyébként szintén hazugság - M. Á.) De ezen nem is kell csodálkozni, mert "a Fidesz minden bajért a zsidókat hibáztatja". Később azt panaszolja el a hallgatóságnak, hogy "a közmunkának nevezett kényszermunkát csak a Fidesz hívei kapják. Ha valaki baloldali, cigány vagy meleg, akkor nem kap ilyen közmunkát". Gyöngyöspatát pedig "a Magyar Gárda szállta meg, s a végén nemzetközi segítséggel kellett kimenteni az ottani cigányságot".
Ávós ivadék Petya nem felejti el sajnáltatni a magyargyűlölő, a komcsi rendszert derekasan kiszolgált zsidók egyik keltetőjének számító Klub Rádiót sem, amelyet a Fidesz minden eszközzel igyekszik lehetetlenné tenni. Persze arról mélyen hallgat a zsidó, hogy a kedves Bogár úrék végül is győztesen kerültek ki a harcból, s tovább mocskolhatják a magyarságot.
"A Jobbik népszerűsége rohamosan nő, Magyarországon a 35. életév alatti polgárok körében ez a legnépszerűbb párt, s ha tovább növekszik a népszerűsége, akkor a Fidesznek koalícióra kell lépnie vele, ami azt jelenti, hogy neonáci kormánytagok lesznek", mondta talán egyetlen nem hazug állításként a megzakkant ügyvéd. Ja, még mondott valamit, amiben van igazság: "A jobbikosok Zsidesznek nevezik a Fideszt. A jobbikosok még erre a fasiszta Fideszre is azt mondják, hogy a zsidók kezén van. Ám Orbán Viktort a végén felakasztják ezek a nyilas jobbikosok". (Mondjuk ezt a műveletet Dániel fajtestvérei az 1919-es és az 1945 utáni tömeges magyarakasztás jóvoltából jobban begyakorolták - M. Á.)
A félcédulás Dániel előhozakodott még Schweitzer József főrabbival is, akit "majdnem megvertek a nyílt utcán". Ezt a hazugságot portálunk már többször is cáfolta, rámutatva, dokumentálva arra a tényre, hogy az egyébként a vallások hívei közötti megbékélésre törekvő, ezért a zsidó szélsőségesek által rendszeresen támadott Schweitzer főrabbit azután érte szóbeli inzultus a budapesti Károly körúton, hogy a szélsőségesen rasszista Chabad szekta (a Köves Slomo-féle színtársulat - M. Á.) ismert izraeli követője, a vallási megszállott Naftali Kraus heteken keresztül uszított ellene a blogján, tettleges föllépésre is fölszólítva a magukra valamit is adó budapesti zsidókat, amiért a nyugalmazott főrabbi elment a Terézvárosi Avilai-Nagy Szent Teréz-templomba. (A Naftali Kraus uszítása nyomán elkövetett szóbeli inzultus miatt kért az egész magyarság (!) nevében bocsánatot a főrabbitól Áder János...)

Naftali Kraus, aki Schweitzer főrabbi megtámadására uszított
Gaudi-Nagy Tamás jobbikos országgyűlési képviselő is terítékre került az előadás folyamán. Nem kívánunk a jogász Gaudi-Nagy "éceszgéberei" lenni, de a bolond zsidó olyasmit adott a nemzeti politikus szájába, amit az nem mondott, s amiért föl lehetne jelenteni: "Gaudi-Nagy Tamás jobbikos fasiszta képviselő fölállt a magyar Parlamentben (hazánknak Országgyűlése van, de ezt már nem is rójuk a zakkant zsidó számlájára - a szerk.), és azt mondta: tulajdonképpen a holokauszt nem is volt." Hogy ezt miért mondhatta Gaudi-Nagy, azt az előadó később rossz magyarsággal így magyarázza: "A magyar népen bizony van egy ilyen, Kertész Ákos által szépen megírt genetikai fasizmus, ezt használják ki".
Vörös Dani előadásából végre megismerhettük a "székely apostol" valódi nevét, s azt hogy az antiszemita Kövér László az író temetésén vett részt. "A Trianon-hisztéria, a Nagy-Magyarország-hisztéria addig fajult, hogy a magyar Parlament elnöke, Kövér László részt vett Nyirő Gyula temetésén. Nyirő Gyula egy nyilasközeli személy volt, egy író, egy erdélyi nyilas, és ennek a temetésén (amely egyébként 1953 őszén volt - M. Á.) vett részt a magyar Parlament elnöke." De nem tetszik a paranoid zsidónak a fajtestvérei magyarellenes tetteit, gyilkosságait irodalmi szinten leleplező Tormay Cécile nagy magyar író egyre nagyobb népszerűsége sem. A Bujdosó könyv írójáról ezt hazudja az izraeli közönségnek: "Tormay Cécilről sorban nevezik el az utcákat, tereket."
Mikó Áron - Kuruc.info