2019. március 22., péntek, Beáta, Csilla, Vazul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:19 Elhalasztják a Brexitet - ha a pokolbéli külön hellyel megkínált brit képviselők megszavazzák a leszavazott szerződést08:33 Kezdő még a pénzmosásban az érdi takarítónő08:10 Gázolásos támadás Kínában - hat halott, a sofőrt lelőtték07:59 Tűz ütött ki egy csurgói családi házban07:48 Bizalomvesztés miatt mondta le Boeing-rendeléseit az indonéz állami légitársaság07:31 Árvízvédelmi munkálatok kezdődtek Dél-Borsodban06:53 Pótlóbusz jár a 6-os HÉV vonalán a hétvégén22:57 Csak a szokásos alázás volt ma is a pályán a tótoktól22:41 Őrizetbe vette a hírszerzés Guaidó jobbkezét22:18 A dolgozók győzelmével ért véget a Hankook-sztrájk21:48 Száz liter fáradt olajat öntöttek egy árokba Egerben21:13 Egyiptomi késelt zsidókat - de nem valahol a két ország határán, hanem Amszterdamban20:58 Életpárti vélemény a lelkiismeret védelmében - olvasónk írása20:44 Az MTA "szabadságáért" tüntettek Budapesten19:55 Kuruc.info a Twitteren és az Instagramon - várjuk olvasóinkat!
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu ::

"Német részről utoljára Adolf Eichmann volt ilyen magas rangú vendégünk" - Merkel bocsánatáért esedezik Feldmájer a Mazsihisz-elnök mulatságos nyilatkozata miatt

Levélben kért bocsánatot Feldmájer Péter, a Mazsihisz volt vezetője Angela Merkel kancellártól Heisler András jelenlegi Mazsihisz-elnök nyilatkozata miatt.
Heisler András a Heteknek azt mondta: "Történelmi epizód volt a magyar zsidóság éle­tében Angela Merkel Dohány utcai zsinagógában tett látogatása. Német részről utoljára Adolf Eichmann volt ilyen magas rangú vendégünk."
Zoom
A Mazsihisz Kommunikációs Irodája közleményben tiltakozott az ellen, hogy a kijelentést úgy állítsák be, mintha a Mazsihisz elnöke "bármilyen formában Adolf Eichmannhoz hasonlította volna" a kancellár látogatását. Heisler András nyilatkozata arról szólt, Németország "milyen nagy történelmi utat járt be a soától napjainkig".
Zoom
Feldmájer Péter, a Mazsihisz volt elnöke viszont Angela Merkelnek írt mai levelében megdöbbenését fejezte ki, amiért Heisler sajtónyilatkozata "Önt összefüggésbe hozta azzal az Adolf Eichmann-nal, aki személyesen tervezte meg az európai zsidóság kiirtását, és irányította Budapesten az itt élők összegyűjtését és vagonírozását, és egyaránt a magyar zsidóság vendégének nevezte ezt az ördögien gonosz embert és Önt is".
Zoom
Hát nem cuki?
Feldmájer arról biztosította a német kancellárt, hogy a "magyar" zsidóság túlnyomó többsége nem ért egyet ezzel, nem lát semmiféle összefüggést a "náci Németország tömeggyilkos vezetői" és a jelenlegi Német Szövetségi Köztársaság politikusai között.
Zoom
"Engedje meg, hogy saját nevemben megkövessem, bocsánatát kérjem. Hiszek abban, hogy bocsánatkérésemet osztja nemcsak a magyarországi zsidóság, hanem a magyar emberek túlnyomó többsége is" – írta Feldmájer, majd így folytatta: "Kérem, tekintse Heisler András nyilatkozatát olyannak, mint amelyet egy olyan személy tett, akinek ez a véleménye nem tükrözte senki másnak az álláspontját, senki nem hiszi rajta kívül azt, hogy 1944-ben ez a hóhér magas rangú vendég lett volna Budapesten".
(Nol nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready