A Scotland Yard közleménye szerint megtalálták a 12 éves Mezei Evelint, aki tegnap este tűnt el Kelet-Londonban. Egy köztéri kamera felvételén egy négerrel volt látható éjszaka fél 11-kor.
Zoom
Evelin hat hónapja él Angliában, a Metropolitan Police (más néven Scotland Yard) tájékoztatása szerint édesanyja tegnap este 9 óra körül látta utoljára Kelet-Londonban, ahol élnek. Nagyjából másfél órával ezután, este fél 11-kor egy CCTV kamera rögzítette, ahogy a lány egy ismeretlen négerrel sétál a stradfordi Romford Roadon. A londoni rendőrség szerint a 12 éves lány eltűnése azért volt különösen aggasztó, mert soha nem maradt ki korábban.
Lewis Hastie nyomozó korábban azt mondta: „Ebben a pillanatban semmilyen bizonyítékunk nincs arra, hogy Evelinnek bármilyen bántódása esett, de ő egy fiatal lány, új ebben az országban és egyértelműen kiszolgáltatott. Sürgősen meg kell hogy találjuk, és jelenleg a képen látható férfi az, akiről úgy tudjuk, utoljára látta Evelint.”
A Metropolitan Police percekkel ezelőtti közleménye szerint a lányt brit idő szerint ma délelőtt 11-kor megtalálták, csak annyit írtak, hogy a lány jól és biztonságban van. Evelinke egyébként a Newham nevű városrészben él.
(Hír24 nyomán)