Az alábbi felhívást Bálint NatáLia Fb-oldalán tette közzé. Mi pedig továbbítjuk olvasóink felé, reményeink szerint ezzel segítve egy magyar koncert szervezését Londonban.
"Londonban élő ismerőseim! Úgy alakult, hogy júliusban egy hetet Londonban töltök. És ha már ott vagyok, és véletlenül lesz velem egy zongorista, szívesen énekelnék kinti magyaroknak is, más programot, mint a briteknek: Kodályt, Bartókot, Erkelt, Goldmarkot, Lisztet, operettet, dalokat, saját szerzeményeket (pl. az Ez a hazánkat vagy a Magyar átkot) stb., amiket a brit közönség nem feltétlenül értékel. Akár a hivatalos diplomácián keresztül is szervezhetnék, de hátha akad valaki közöttetek vagy ismerőseitek között, akinek van kapcsolata kinti magyar szervezetekkel. Egy ilyen koncert pontos és alapos szervezést igényel, ez fontos! A válaszokat PRIVÁTban kérem, köszönöm előre is!"
A művésznőnek csak az ismerősei írhatnak a Facebookon, így javasoljuk a honlapján keresztül történő kapcsolatfelvételt: www.balintnatalia.hu/kapcsolat