Azt már megszokhattuk, hogy a köcsögdiktatúra hetében a demokraták nem restek a nap 24 órájában nyelvükkel tágítani - egyébként tovább már teljesen hasztalanul - az aberrált valagakat, az azonban ritkaságszámba megy, ha az egyenlőségtudat szent ösvényén pont ilyenkor botlik meg egy-egy képviselőjük. Pedig most ez történt.
A pécsi DK-s képviselő olyan posztot írt, amit a Pride ellen tüntetők akár a zászlajukra is hímezhetnének - szörnyülködött a HVG. Sütő László a Gyurcsány-párt megyei listájának éléről lett a Baranya Megyei Közgyűlés tagja. Az alábbi hozzászólást írta az Együtt egyik elnökségi tagjának FB-posztja alá:
„Az orvostudomány minden kromoszóma-rendellenességet betegségnek tart! Nem lehet kivétel a nemi kromoszómáé! A szexualitás a fajfenntartó ösztönön alapul, ergo férfi és nő között természetes. Utódnemzésre képtelen párkapcsolat normális országban nem lehet családmodell! Amúgy nem érdekel, ha vaklaki a szőrös, fekáliás végbélnyílásra gerjed, de ez legyen a magánügye! Az én toleranciám odáig terjed, hogy betegségnek tartom!”
Berkecz Balázs, az Együtt nevű másik demokrata gittegylet prominense arról írt egyébként közösségi oldalán, hogy az Együttben határozottan kiállnak a mellett, hogy minden embert "egyenlő jogok" és szabadságjogok illetnek meg és erről szól a Budapest Pride is stb.
Zoom
Sütő László (j) - Ferinek ideje lesz lenyesni a vadhajtásokat
Sütő László korábban is feltűnt már demokratához méltatlan különvéleményeivel. Az orosz-ukrán konfliktusról például azt írta, hogy az ukrán hadsereg kéjes örömmel gyilkol civileket az ország keleti részén, a „művelt nyugat” pedig szokása szerint kettős mércét alkalmaz, amikor olyasmiért támadja Moszkvát, amit Koszovóban üdvözölt.
Egyébként Sütő a "rendszerváltás" után kisgazda lett, sőt az FKGP megyei elnöke, később Gyurcsány hívévé vált, őt követte az MSZP-be, majd a DK-ba.
(Kuruc.info - HVG nyomán)
Frissítés: képernyőmentés a Sütő-Berkecz-csörtéről

2. frissítés: "Ilyen ügyekben nincs pardon" - Gyurcsány kipenderítette pártocskájából Sütőt
Sütő megszokhatta volna már, hogy az alapvetéseket (pl. holokamu, másságkultusz, szekularizáció) tagadni bűn. Itt az eredménye elővigyázatlan őszinteségrohamának:
Gyurcsány Ferenc kezdeményezte Sütő László azonnali kizárását a Demokratikus Koalícióból. A Baranya megyei képviselő elfogadhatatlan kijelentéseket fogalmazott meg, amelyek összeegyeztethetetlenek a DK emberi jogi alapelveivel. A Demokratikus Koalíció elnökségének álláspontja világos: nem tűri és soha nem fogja tűrni hogy olyan emberek és nézetek legyenek a pártunkban, amelyek különbséget tesznek ember és ember között, származása, szexuális önazonossága miatt. Ennek a pártnak nem lehet kirekesztő, embertársait lenéző tagja. Ilyen ügyekben nincs pardon.