Megy a Zsindexen a szokott cigánybabusgatás, jelen esetben szegín Kanadába be nem engedett Kalla Éva "írónő" sajnáltatása. Idézet innen:
"Az egyik szerint például néhány hónappal ezelőtt a halott férjét gyászoló Kalla Évát meghívták Kanadába magyar barátai, hogy látogassa meg őket Torontóban. Az írónőtől azonban már a bécsi repülőtéren megtagadták, hogy felszálljon a Torontóba tartó gépre, annak ellenére, hogy mint európai uniós állampolgár mentesül a vízumkötelesség alól."
Kiemelendő: “a halott férjét gyászoló Kalla Évát meghívták Kanadába magyar barátai, hogy látogassa meg őket Torontóban”
Nézzük meg, cigány “kutatónk”, “tudósunk” mit nyilatkozott nem egész két hónappal ezelőtt egy másik "vértestvér" médiumnak (HVG), idézet innen:
"Éva roma származású kutató, Kanadába készült utazni, ahol az oda emigrált romák generációinak a kapcsolatairól készített volna felmérést – írja a hvg.hu. Van érvényes útlevele, volt repülőjegye és elegednő (sic!) készpénze is. Az Austrian Airlines és az osztrák reptér munkatársai azonban az útlevélvizsgálat után félrevonták őt, és kikérdezték, ebbe pedig telefonon bekapcsolódtak a kanadai bevándorlási hivatal munkatársai is."
Kiemelendő: “ahol az oda emigrált romák generációinak a kapcsolatairól készített volna felmérést ”

Ha egyébként Kanada mostanság bizalmatlanabb a beutazni kívánó "dolgos romákkal", az inkább tapasztalati tudás, mint előítélet, de Kallának akkor sem ártana ilyenkor eldöntenie, hogy mit hazudik. Meg persze a zsidómédiumoknak is.
(Kuruc.info)