A VS szúrta ki, hogy a kamionjával korábban "embereket veszélyeztető" (értsd: agresszív, kamionokra támadó bevándorlóbűnözőket ártalmatlanul riogató) sofőr egyik bejegyzése alatt egy politikus is hangot mert adni véleményének, ami teljesen felháborító módon nem az, amit a hódítóimádók elvárnának.
Jeddi Árpád Levente az alábbi képet tette ki Facebook-oldalára:
Zoom
Itt nyilvánított véleményt a szóban forgó fideszes politikus. Érdemes idézni a HVG-t, milyen ószövetségi dörgedelmekkel vezetik fel mindezt - és még ők beszélnek fröcsögésről:
A kép alatt egészen gyalázatos kommentek jelentek meg, bár az elmúlt hónapokban megszokottá vált, hogy a menekültekkel semmiféle kapcsolatba nem kerülő, ám azokat bőszen gyűlölő honfitársaink mindenféle emberi érzést levetkőzve fröcsögnek a közösségi oldalakon. Csakhogy ezúttal egy pártpolitikus, a Fidesz-KDNP egyik veszprémi képviselője, Stiegelmaier Józsefné is beszállt a gyűlölködésbe. Nőhöz és tapintatos konzervatív politikushoz egyaránt méltó véleményének adott hangot, mely szerint nem elég, ha féknyom található egy menekülten, de ő még hátramenetbe is kapcsolna. „Biztos, ami biztos” – tette hozzá a keresztényi szeretettel mélyen átitatott hölgy.
A zsidó lap persze máris turbófokozatba kapcsolt a sabbat ellenére (kivételek ugye mindig vannak, ha attól jobban megy a bót). Elsőként Veszprém polgármesterét akarták zaklatni, de őszinte sajnálatukra nem sikerült elérniük. Most még.
Aztán következett a Waberer’s fuvarozó cég, ahol – adatlapja szerint – Jeddi dolgozik. ("Waberer György egyébként tavalyelőtt az év üzletembere lett" - jegyzik meg, arra gondolva, egy ilyen fontos ember nem engedheti meg magának, hogy ilyen szörnyen szélsőséges alkalmazottai legyenek.) Itt sem jártak sikerrel.
Megjegyzik viszont, a talmudista üldözésbe ugyancsak belekóstoló migránsfegyelmező sofőr a jelek szerint nem tanult a leckéből, ugyanis az alábbi képet osztotta meg:
Zoom
(Kuruc.info)
Frissítés: bocsánatkérés, elhatárolódás stb. - de megkegyelmeztek neki
A veszprémi Fidesz tagja maradhat az az asszony, aki a biztonság kedvéért még "hátramenetet is kapcsolna" a kamionjával, ha az úton migránst látna. A helyi párt elhatárolódott a vicctől, és figyelmeztetésben részesítette Stigelmaier Józsefnét, de a nő bocsánatkérése után lezártnak tekinti az ügyet - adja hírül szomorúan a HVG.
Szombat délután a nő bocsánatot kért a Facebookon.
Porga Gyula veszprémi alpolgármester felkérte a helyi Fideszt, hogy vizsgálja ki az ügyet. A vizsgálat már le is zárult, az eredmény: a frakció figyelmeztetésben részesíti Stigelmaiernét, elhatárolódik és sajnálkozását fejezi ki az ügyben.
Miután az asszony már bocsánatot kért, a helyi Fidesz lezártnak tekinti az ügyet.
Korábban írtuk: