A Viber, amely 754 millió egyedi felhasználóval a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, különleges promóciót indít a már meglévő 2,7 millió, illetve a frissen csatlakozó magyarországi felhasználói számára.
Június 20-án déltől június 27-ig kizárólag a magyar telefonszámmal regisztrált Viber-felhasználók a világ 100 országának bármely mobil- vagy vezetékes telefonszámát korlátlanul és teljesen ingyen hívhatják a Viber Out segítségével.
Magyarországot, mint a Viber közép-kelet-európai régiójának meghatározó, és egyik legdinamikusabban bővülő célpiacát választotta a vállalat a mostani promóciója helyszínéül. A magyar felhasználók június 20-án déltől egész héten ingyen próbálhatják ki a Viber Out szolgáltatást, azaz hívhatnak a világ szinte bármely pontján mobil- és vezetékes telefonszámot, bármilyen iOS-, Android- és Windows-okostelefonról, Windows PC-ről és Mac-ről. Csupán az alkalmazásra és internetkapcsolatra – mobilinternetre vagy Wi-Fi-hálózatra – van szükség - derül ki a Viber közleményéből.