És nem Obama a legdurvább köztük...
A dolog úgy kezdődik, hogy a videómegosztó honlapján egy kis állandóan ott lévő szivárványszínű szívvel idegesítik a felhasználót a bal felső sarokban.
Zoom
Sejthető, hogy nem a Führer beszédeinek gyűjteményéhez vezet e jelkép, de ha már órák óta ott virít, bizonyára sokan odakattintanak puszta kíváncsiságból.
És máris helyben vagyunk.
Zoom
A videóban felsorakoztatnak tucatnyi degeneráltat (köztük pl. egy "terhes férfit"), akik közül sokan még azt sem tudják, minek nevezzék magukat, de annyi biztos, hogy ők büszkék erre.
Zoom
Az apropó pedig nyilván az, hogy Orlandóban egy buzi lelőtt 49 másikat. Így hát ez nem más, mint a saját belügyük, mégis mit tesznek? Nekünk nyafognak, hogy nekik milyen nehéz, mert ennyire beteg, perverz nyomorultak, és mi ennek nem akarunk örülni. Tulajdonképpen még azért is mi vagyunk a hibásak, amit a saját buzibár-látogatójuk tett, mert a latinók nem viszonozták a gerjedelmeit, vagy, ha igen, csak azért tette egyikük, mert már amúgy is HIV-fertőzött volt.
És ez csak a "fővideó", alatta számtalan más is található, hadd sajnáljuk akkor is a fartúrókat, ha egymást ritkítják...