Magyarország egyik legnépszerűbb nemzetirock-zenekara, a Romantikus Erőszak az 1956-os szabadságharc 60. évfordulójára egy különleges felvétellel készül, amely "A hazáért" EP-sorozat második részén, a fehéren lát majd napvilágot 2016 őszén a Hadak Útja Kiadó gondozásában. A dalhoz a DVX Media videót készít majd, amelyben '56-os témájú tetoválások fognak szerepelni.

"Ha ilyen díszíti a tested - ez lehet akár egy sima Kossuth-címer, lyukas zászló, utcai harcok jelenete, vagy mondjuk egy, a szabadságharchoz kapcsolódó idézet - és szeretnéd viszontlátni egy klipben, nincs más dolgod, minthogy jó minőségben lefotózod, és a képet elküldöd október 5-ig, az info@romantikuseroszak.hu e-mail címre. Sőt mindezzel még nyerhetsz is! - írja felhívásában a zenekar.
A beküldött képek ugyanis egy albumba kerülnek feltöltésre, ahol egészen október 23-ig lehet majd rájuk szavazni. Az első három, legtöbb szavazatot kapó tetoválás tulajdonosa CD-/póló-ajándékocsomagot nyer, a fődíj pedig egy 40.000 Ft értékű tetoválás a BP Ink felajánlásával.

Sziva Balázs a szabadságharcban részt vevő legfiatalabb Pongrátz fivérrel, Pongrátz Andrással
Az eddig beérkezett fotókat a zenekar Fb-oldalán lehet megtekinteni.
A hazáért EP-sorozat második részének stúdiómunkálatai jelenleg is folynak az ecseri Vasmű Hangstúdióban. A 2015-ben megjelenő első rész egyébként a második helyen nyitott a Mahasz-listán a megjelenés hetében, és a 2015 őszi összesített lemezeladási lista élbolyába is felkerült. Az új lemez és a hozzá kapcsolódó támogatói póló már elő is rendelhető az együttes hivatalos honlapján, ide kattintva.

A Romantikus Erőszak október 29-ére egy '56 lángja elnevezésű, nagyszabású, ingyenes, két színpados, a szabadságharc hősei előtt tisztelgő rockmegemlékezést szervez a Ferencvárosban, a Rákóczi híd pesti hídfőjénél.
Az esemény hivatalos oldala itt található.
Zoom