Az X-Faktor egyik Mentorok házába bejutott versenyzőjének nem más szült gyermeket, mint saját mostohatestvére - adják hírül a bulvárlapok.
Zoom
A 22 éves Berki József anyja és a lány apja összeköltöztek, s egy idő után a fiatalok is rájöttek: jó kis előnyei vannak az új "rokonságnak".
"A családunk nem vette könnyen a kialakult helyzetet, de idővel megértették, elfogadták, hogy szeretjük egymást, és szerencsére nem törődtek azzal, hogy erre ki mit mond" - magyarázta Berki, aki ma már egy hároméves kislány apja is.
Zoom
Ahogy azonban a szülők kapcsolatából "fejlődött ki" az ő viszonyuk, annak megszakadásával is ért véget. "Anyu depressziós lett, és bántani kezdte a szerelmemet, folyamatosan veszekedtek, aminek az lett a vége, hogy teljesen elmérgesedett a viszonyuk, és Eszter nem bírta tovább. Döntés elé állított: vagy elköltözöm vele és a kislányunkkal, vagy felejtsem el őket egy életre. Nem tudtam dönteni. Anyukámat nem hagyhattam egyedül, és azt is tudtam, hogy Eszterrel együtt kell lennünk, és idővel az élet elrendezi majd a dolgokat" - mesélte a hős szerelmes.
(Blikk - Bors nyomán)