Orvosnőnek hazudta magát egy beteg buzi Nógrádban - várandósságot is "megállapított" - írtuk a Pásztói Járási Ügyészség vádemelése kapcsán. Egy olvasónk ezt fűzte hozzászólásként a cikkhez: "Ismerem a sztorit, cigányokról van szó. A "doki" is a páciensek is cigányok. Nem kell izgulni."

És valóban, a bulvártévék korábban többször is foglalkoztak az esettel. Kiderült, hogy a "doktornő" gyöngyöspatai, ott még Róbert néven ismerik - javasoljuk, hogy a TASZ segítségével perelje be a homofóbokat, akik nem hajlandók elismerni az új társadalmi nemét! -, de Szirákon már Rita néven "gyógyította" a cigányokat a telepen.
Csak sötétben szeretett dolgozni, varázsszavakat mormolt, borostás volt az arca, a "hangja terebélyes", mégis azt mondják, hogy "jól nézett ki, egyem meg a szívét, nem lehetett rajta észrevenni, hogy férfi". Combdaganatot is műtött, méghozzá kézrátétellel:
"Rituska", aki Szirákon már szívműtétet is végzett telefonon keresztül, azt mondja, csak lejáratás az ellene irányuló eljárás, ami ráadásul "jogtalan". Bizony, jogtalan. Írni nem tud, de ezzel már tisztában van... De sajnos nem tudott sokat mesélni, mert az apja kijött, és visszaküldte a putriba.
A következő videóból egy nagy szerelem kezdetéről és végéről értesülhetünk, a cigány köcsög ugyanis összeköltözött egy másik hulladékkal Szirákon, aki a feleségét és a kislányát is elhagyta érte – "mert egy egyszerű fiatalember életében egyszer adódik ilyen lehetőség". De végül a saját családja vetett véget az anális örömöknek, ugyanis bementek a polgármesterhez, hogy tegyen már valamit...
A románccal a TV2 is foglalkozott, de újat már nem találunk a videójukban, még a minden RTL-es videóban nyilatkozó Bangó Elemér sem marad ki belőle: