Bizony, ilyen csodálatosak a törvényeink (miközben más országokban alap, hogy névvel és fényképpel cikkeznek a bűnözőkről), és ilyen szinten van a cigány pofátlanság - ahelyett, hogy meghúzná magát, még ügyvédet fogad (telik rá a segílyből), és követelőzik. És ilyen a mi (i)gazságszolgáltatásunk, hiszen ezek szerint máris szabadlábon van az, aki kis híján megölt egy magyar embert.
Ez történt annak idején a rendőrség szerint:
2015. június 27-én 2 óra 45 perc körüli időben Pécsett, a Rákóczi úton egy szórakozóhely előtt egy hatfős társaság előzetes szóváltást követően összeverekedett két férfival, majd a dulakodás közben a nagyobb létszámú csoportból egy fiú késsel támadt a két férfira, akik az elsődleges adatok szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A segítségükre siető harmadik férfi könnyű sérülést szenvedett, őt fejsérüléssel szállították kórházba.
A nyomozóhatóság a késsel támadó Ú. M. 17 éves pécsi lakost, valamint a társait beazonosította, majd a bevezetett intézkedések eredményeképpen az elkövetők közül négy férfit már órákon belül elfogtak a rendőrök. A többi elkövető felkutatása folyamatban van.
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a 17 éves fiúval szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.
És ez történt az érintett cigányok szerint:
Röviden: ott se vótak, bővebben: két magyar megtámadott hat cigányt, majd egyikük egy kiadós cigányozás után leszúrta magát. A cigányok egyébként ott se voltak, amikor a szurkálás történt, de egyikük azért mégis elismeri a szúrást. Ja és persze kés sem volt nála.
És most következzék Ujhelyi Márk személyiségi jogai védelmének ügye dr. Molnár Beáta ügyvéd tolmácsolásában:
Zoom
Zoom
Róla van szó - ahogy apja is mondta, soha nem visel kést:
 
Zoom
 
Zoom
Egyébként nem csak az általuk idézett anyagokban volt róla szó, íme a teljes gyűjtemény:
Reméljük, a kiscsálád elégedett azzal, ahogyan kérésüknek megfelelően
  • abbahagytuk a jogsértést,
  • megfelelő elégtételt adtunk nyilvánosan,
  • megszüntettük a sérelmezett helyzetet.
Ne fáradjanak bodzaküldéssel, közszolgálati indíttatásból tettük.
(Kuruc.info)