Misty Velvet Dawn Spann 25 éves volt 2016 szeptemberében, mikor az Oklahomai Kerületi Biróság nyilvántartása szerint házasságot kötött a saját anyjával, az ekkor 42 éves Patricia Spannel. Mint azt korábban megírtuk, a frigyet hat héttel később érvénytelenítették a hatóságok, de a CBS News információi szerint a most 26 éves nő 10 éves börtönbüntetésre számíthat, miután bűnösnek vallotta magát vérfertőzés vádjában.
Zoom
Jobbra Misty, a lány, balra Patricia, az anya - Éljen az ifjú pár! (Forrás: KOTV)
Az eset szürrealitását csak tovább növeli, hogy Patricia Spann korábban elvesztette a felügyeleti jogát a még kicsi gyermekei felett, akiket ezt követően adoptáltak, és a házassággal végződő furcsa kapcsolat 2014-ben vette kezdetét, mikor anya és lánya újra felvették egymással a kapcsolatot.
A 42 éves nő a hatóságoknak azt nyilatkozta, hogy abban a tudatban kötött házasságot a vér szerinti lányával, hogy az legális, hiszen Misty anyakönyvi kivonata már nem tartalmazta a nevét anyaként.
És ez még nem minden, ugyanis Patricia Spann 2008-ban a saját fiával is házasságot kötött, amit csak 2010-ben érvénytelenítettek a hatóságok. A nő ellen a lányához hasonlóan most szintén vádat emeltek vérfertőzés vádjával, a tárgyalása januárban veszi kezdetét.
(24 nyomán)
Kapcsolódó: