Az alábbi videóban látható élőlény állítólag annyira imádja az egyik videójátékát, hogy össze akar házasodni vele. A szóban forgó alkotás nem más, mint a világ egyik legismertebb és legrégebbi videójátéka, a Tetris, aminek NES konzoljához készült kiadása, illetve az azt tartalmazó kártya képezi az illető "hölgy" imádatának tárgyát.
Utóbbi annyira pszichiátriai eset, hogy már át is neveztette magát Fractal Tetris Huracan-ra - és most a friggyel végleg megpecsételné szerelmét a legendás játékkal.
Az egyetlen bökkenőt az képezi, hogy a brit törvények (az már egy másik cikk tárgyát képezné, hogy mit is keres ő ott egyáltalán) szerint jogi értelemben nem lehet egy tárggyal összeházasodni. Fractal ennek ellenére egy éppen olyan házassági ceremóniát akar majd tartani, mint amilyent egy hagyományos esküvő esetében szokás - és mindössze az anyakönyv-vezető előtti jogi lépés lenne az, ami az egész történetből kimaradna.
Érdemes egyébként megjegyezni, hogy a Tetris nem az első szerelme. A lény ugyanis korábban rövid ideig kapcsolatban élt Garmin GPS tájolójával, valamint egy grafikus számológéppel is, akik azonban nem bizonyultak az igazinak számára. A fáma arról nem szól, hogy megkérte-e a Tetris kezét annak szüleitől vagy sem - bár adódik a kérdés, hogy ha erre szánná el magát, kihez is kellene fordulnia: Alekszej Pazsitnovhoz, a játék kitalálójához, vagy esetleg a NES implementációt kifejlesztő Nintendo elnökéhez, esetleg valaki máshoz? - teszi fel a kérdést az esetről hírt adó PC Fórum.