A Jobbikhoz eljutott információ szerint holnap Salgótarjánban készül a Fidesz-KDNP megzavarni valamilyen módon Vona Gábor lakossági fórumát - írja "A gyáva Fidesz a lopott közpénzen kitartottjait küldi Vona fórumaira" című, szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Jobbik.
Mint tudatják, ezúttal a pestisracok.hu nevű szennyoldal képviselői fognak erről az akcióról tudósítani, de várhatóan a „közmédia” is jelen lesz, hogy rögzítse a holnapi nap „jobbikos szenzációját”.

Mint ismeretes, a kormány az imaszőnyegeket árusító Fidelitas-aktivistákon kívül előszeretettel küldi oda legújabb felfedezettjét, Rubi Gergelyt, egykori jobbikos országgyűlési képviselőt, aki vélhetően nem kis pénzért teljesíti a rárótt feladatot - véli az ellenzéki párt.
"Elegánsabb lenne, ha Orbán Viktor a pitiáner akciói helyett inkább kiállna vitára Magyarország legerősebb ellenzéki pártjának miniszterelnök-jelöltjével, Vona Gáborral. Kérjük a salgótarjáni fórum leendő résztvevőit, hogy a feltehető provokációknak ne üljenek fel" - zárul a közlemény.
(Kuruc.info)