Halálos balesetek sora történt szombat délelőtt a Dunántúlon, négy emberéletet követelve. A Vas megyei Zsédeny térségében egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött, Sopron és Ágfalva között kistehergépkocsi, a Fejér megyei Bakonycsernyénél pedig egy gépkocsi rohant a fának.
Az elsődleges információk szerint egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött a 84-es számú főút 75-ös kilométerszelvényénél, Zsédeny térségében 2018. szeptember 22-én 11 óra 45 perc körül. A baleset következtében két személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.
A balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Uraiújfalu felé terelik.
Egy ember vesztette életét a Sopron és Ágfalva között
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 22-én 10 óra 18 perckor a 86108-as számú úton. Egy Sopron felől Ágfalva irányába közlekedő kistehergépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – egy út menti fának ütközött. A gépjárműben két személy utazott, egyikük a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik sérült ellátása folyamatban van. Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta.
Egy nő vesztette életét Bakonycsernyénél
A Fejér megyei Bakonycsernye térségében fának ütközött egy gépkocsi. A balesetben egy nő életét vesztette.
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 22-én 9 óra körüli időben a 8208-as számú út 3-as kilométerszelvényében, Bakonycsernye térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy gépkocsi fának ütközött. A balesetben egy nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz teljes szélességében lezárásra került, ezért rendőrök irányítják a forgalmat.
(Kuruc.info - Police nyomán)