2019. június 25., kedd, Vilmos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:31 Reuters: Venezuelába érkezett az orosz légierő egyik repülőgépe22:21 Az atomalkuban vállalt kötelezettségei betartására szólította fel Teheránt több európai ország22:12 Putyin jövő év végéig meghosszabbította az élelmiszer-embargót21:43 A Jobbik süllyedő hajójáról Márki-Zay mozgalmába menekülnek a "túlélők"21:20 Előválasztási bohózat: nem válogatnak az eszközökben a "demokraták"21:05 Hétszeres életfogytiglanra ítélték Ciprus első sorozatgyilkosát20:44 Üvöltve kergette ki a "nem megfelelő állapotban lévő" pópa a kórust és a közönséget a székesfehérvári szerb ortodox templomból20:04 Emlékoszlopot állítottak a Ludovika ellenforradalmi felkelésének évfordulója alkalmából19:55 Trump még a perzsa ajatollah ellen is hozott szankciót19:27 Ismét gyújtóléggömbök okoztak tüzeket Izraelben18:45 Kurz már nem zárja ki az újabb koalíció lehetőségét az FPÖ-vel18:40 Isonzó emlékére18:28 Merényletet tervezett egy férfi a brüsszeli amerikai nagykövetség ellen18:15 Összeütközött két német harci repülőgép17:55 Elkezdődött a Czeglédy-ügy tárgyalása Szegeden
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Toroczkai: felelőtlenség és veszélyes az iszlamizációt támogató Törökország szövetségét keresni

Reklám

A Mi Hazánk elnökének Fb-bejegyzése:
Erdogan, Törökország nagy hatalmú elnöke Budapesten van. A magyar kormány most éppen őt tartja a legújabb "egyik legfontosabb" szövetségesnek. Lehet Törökországgal virágzó gazdasági együttműködésről tárgyalni, lehet Attila (Atilla) hun királyról eszmét cserélni, de politikai szövetséget keresni azzal a Törökországgal, amely a ma is hódító, szép lassan tovább terjeszkedő politikai iszlamizáció egyik fő támogatója, felelőtlenség és veszélyes is.
Nem sorolom, hogy Európában és a világ más részein hogyan hódít szép csendesen az Oszmán Birodalom örököse, de jutott már belőle nekünk is.
Budapesten egyelőre csak terv maradt a törökök által 2015-ben szorgalmazott óriásmecset, de Szabadkán a magyar iskola mellett 2008-ban fel is építette Törökország a Kárpát-medence első modern, kupolával és minarettel ellátott iszlám közösségi központját.
S, bár pár éve a migrációtól hangos a magyar politika is, az őslakos európaiaknál lényegesen magasabb népszaporulattal bíró muszlim bevándorlóból (is) egyre több van. Zajlik a csendes hódítás, amit a nagy rohanásban sokan észre sem vesznek.
Ne feledjük, mit mondott korábban Erdogan:
A mecsetek a mi laktanyáink, a kupolák a sisakjaink, a minaretek a bajonettjeink, a hívek a katonáink.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready