László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom országos vezetője írja:
Ingyenes ruhaosztást rendezett az Összefogás a Jövőnkért Medgyesegyházán.
Zsúfolásig megtelt a művelődési ház udvarán található pavilon, mikor kezdetét vette az egyesületünk szervezésében meghirdetett "Ingyen Ruha-Turi" névre keresztelt karitatív akciónk.
Zoom
A gondosan átválogatott és szortírozott ruhaneműk egy szűk óra leforgása alatt elfogytak.
Kezdeményezésünk a nagy zsúfoltság ellenére is kifogástalan rendben zajlott le, mivel jelentős figyelmet fordítottunk arra, hogy maga az elosztás igazságos legyen, és ennek függvényében minden érdeklődő elégedetten tudjon távozni.
Zoom
Az Összefogás a Jövőnkért Medgyesegyházán Egyesület ezzel a mai szerepvállasával egy új arculatával mutatkozott be városunkban.
A kezdeményezésünket a nagy érdekelődésre való tekintettel tovább folytatjuk, és a frissen megtapasztalt lakossági igény függvényében kiszélesítjük, mivel rendkívül jó érzés volt látni a hálás és elégedett arcokat.
Zoom
Úgy gondolom, kezdeményezésünkkel mindamellett, hogy sok helyi lakosnak sikerült enyhíteni a gondjain, egy nagyszerű közösségi élménnyel is gazdagodtunk.
Továbbá köszönjük minden támogatónknak az önzetlen segítségét, valamint a MÖM medgyesegyházi és végegyházi tagjainak, illetve az Összefogás a Jövőnkért Medgyesegyházán Egyesület tagjainak a közreműködését!
Zoom