Bezár!
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona, Lenke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:57 ÁSZ: "alapvetően" rendben van az önkormányzati gyermekétkeztetés10:38 Közvetlenül a budapesti leszállás előtt kapott epilepsziás rohamot egy Wizz Air-utas10:17 Sosem volt jogosítványa, de egy kacéran parkoló autó hatására végre megvalósította régi álmát10:06 Szinte európéer a határvédelem Gázánál: tank és helikopter is besegített négy fegyveresnek tűnő palesztin megállításában09:48 Gyorsulási versenyzőket állítottak elő a rendőrök - ketten a célzóvizet is bevették09:20 Több mint 60 áldozata van a kabuli esküvős robbantásnak - pedig a tálibok rájöttek, hogy senkinek sincs joga nőket és gyerekeket ölni08:58 A minden "másság" érzékenysége érdekében bolsevik cenzúrával élő Zuckerberg-birodalmat Szent Jobb-körmenet gyalázása kicsit sem zavarja08:39 Szeptember elejéig kell megválasztani a helyi és területi választási bizottságokat08:14 Halálra gázoltak egy kerékpárost Szakolyban07:56 Alföldi Géza: Szeleczky Zita07:31 Megegyezés nélkül is kilépne az EU-ból a britek többsége, csak ne Corbyn legyen a miniszterelnök06:49 Merkel: "A németek mindig hálásak lesznek Magyarországnak a határnyitásért" - majd ezt is megtanítják Aliéknak a gyorstalpalón22:36 Az Iszlám Állam rendíthetetlen katonáját egy madár akadályozta meg a hűségesküben22:19 Öngyilkos merénylő robbantott egy kabuli házasságkötő teremben22:05 Mindig megfizettük annak árát, amikor elfeledkeztek arról, hogy első helyen a magyarok vannak - hazudta a hazaáruló Pásztor
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Véleményüket kimondó svéd nőket üldöznek a Facebookon - tombol az abszurd orwelli diktatúra

Reklám

Egy 70 éves svéd nőt kihallgatott a rendőrség, és eljárást indított ellene, mivel „muzulmánellenes” kommentet tett közzé a Facebookon - írja az Infowars. A derék hölgy „bűne” az volt, hogy egy, a mohamedánoknak a nőkkel kapcsolatos viselkedését taglaló cikkhez az alábbi megjegyzést fűzte: „Ez még Svédország, vagy már átadtuk az országot az átkozott muszlim élősködőknek”? A „botrányos” hozzászólás még 2018 májusában született, és az adófizetők pénzén svéd hazafiakat hajkurászó Näthats elnevezésű csoport szúrta ki.
Zoom
A hölgy elismerte ugyan, hogy szebben is megformálhatta volna mondanivalóját, azonban, mint kihallgatóinak elmondta, mérhetetlenül fölháborodott, miután elolvasott egy cikket arról, miként bánnak a nőkkel az iszlám országokban.
„Sok muzulmán érkezik hozzánk. (Bejegyzésemben) arra utaltam, hogy ők (a muszlimok) elnyomják a nőket. Én félek ettől” – magyarázkodott a rendőrségen, hozzátéve, hogy „felbosszantották” őt a témával kapcsolatos újságcikkek szalagcímei. Az ügy a bíróság elé került, amely arra az álláspontra helyezkedett, hogy nem egy puszta kérdésfelvetésről, vagy akár vélemény megfogalmazásáról van szó. A hölgy hozzászólása "gyűlölet-bűncselekménynek" tekintendő – szólt a verdikt, melynek nyomán a 70 éves nőt elmarasztalták, és pénzbüntetésre ítélték.
Ez év szeptemberében egy 65 esztendős asszonyt megalázó rendőrségi eljárás során három hónap börtönbüntetésre ítéltek, miután egy kommentjében rámutatott: „Az általános IQ-szint Svédországban a bevándorlás következtében csökkenni fog.” 2016-ban a hölgyet muzulmán „gyerekek” megtámadták és leütötték, melynek következtében elájult – ezért is érthető hát, ha nem kedveli őket. . (Támadói nem kerültek bíróság elé.)
Egy másik ügyben egy 32 éves nő (férfiak, hol vagytok?) ellen indult rendőrségi eljárás, kihallgatásokkal, házkutatásokkal fűszerezve, mivel egy olyan internetes mémet tett közzé a Facebookon, melyen egy muszlim férfi eltávolított agyának helyére ürüléket tesznek, majd fejkendőbe csomagolják. A hölgy azzal védekezett, hogy nem általában a muzulmánokat akarta kigúnyolni, hanem kizárólag az IÁ harcosait. A nőt akár két év börtönre (!) is ítélhetik.
Zoom
Tavaly egy 70 éves nő ellen indult hatósági vizsgálat, „gyűlölet-bűncselekmény” miatt, mivel a Facebookon leírta, hogy saját szemével látta, amint bevándorlók autókat gyújtanak föl, ezen kívül az „utcán végzik el a dolgukat, és odapiszkítanak”. Hiába igaz mindez, a vád szerint az asszony bejegyzésével „faji gyűlöletet szított”, ami akár négy évig terjedő börtönnel (!) is büntethető.
P. - Kuruc.info
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready