Egy 70 éves svéd nőt kihallgatott a rendőrség, és eljárást indított ellene, mivel „muzulmánellenes” kommentet tett közzé a Facebookon - írja az Infowars. A derék hölgy „bűne” az volt, hogy egy, a mohamedánoknak a nőkkel kapcsolatos viselkedését taglaló cikkhez az alábbi megjegyzést fűzte: „Ez még Svédország, vagy már átadtuk az országot az átkozott muszlim élősködőknek”? A „botrányos” hozzászólás még 2018 májusában született, és az adófizetők pénzén svéd hazafiakat hajkurászó Näthats elnevezésű csoport szúrta ki.
Zoom
A hölgy elismerte ugyan, hogy szebben is megformálhatta volna mondanivalóját, azonban, mint kihallgatóinak elmondta, mérhetetlenül fölháborodott, miután elolvasott egy cikket arról, miként bánnak a nőkkel az iszlám országokban.
„Sok muzulmán érkezik hozzánk. (Bejegyzésemben) arra utaltam, hogy ők (a muszlimok) elnyomják a nőket. Én félek ettől” – magyarázkodott a rendőrségen, hozzátéve, hogy „felbosszantották” őt a témával kapcsolatos újságcikkek szalagcímei. Az ügy a bíróság elé került, amely arra az álláspontra helyezkedett, hogy nem egy puszta kérdésfelvetésről, vagy akár vélemény megfogalmazásáról van szó. A hölgy hozzászólása "gyűlölet-bűncselekménynek" tekintendő – szólt a verdikt, melynek nyomán a 70 éves nőt elmarasztalták, és pénzbüntetésre ítélték.
Ez év szeptemberében egy 65 esztendős asszonyt megalázó rendőrségi eljárás során három hónap börtönbüntetésre ítéltek, miután egy kommentjében rámutatott: „Az általános IQ-szint Svédországban a bevándorlás következtében csökkenni fog.” 2016-ban a hölgyet muzulmán „gyerekek” megtámadták és leütötték, melynek következtében elájult – ezért is érthető hát, ha nem kedveli őket. . (Támadói nem kerültek bíróság elé.)
Egy másik ügyben egy 32 éves nő (férfiak, hol vagytok?) ellen indult rendőrségi eljárás, kihallgatásokkal, házkutatásokkal fűszerezve, mivel egy olyan internetes mémet tett közzé a Facebookon, melyen egy muszlim férfi eltávolított agyának helyére ürüléket tesznek, majd fejkendőbe csomagolják. A hölgy azzal védekezett, hogy nem általában a muzulmánokat akarta kigúnyolni, hanem kizárólag az IÁ harcosait. A nőt akár két év börtönre (!) is ítélhetik.
Zoom
Tavaly egy 70 éves nő ellen indult hatósági vizsgálat, „gyűlölet-bűncselekmény” miatt, mivel a Facebookon leírta, hogy saját szemével látta, amint bevándorlók autókat gyújtanak föl, ezen kívül az „utcán végzik el a dolgukat, és odapiszkítanak”. Hiába igaz mindez, a vád szerint az asszony bejegyzésével „faji gyűlöletet szított”, ami akár négy évig terjedő börtönnel (!) is büntethető.
P. - Kuruc.info
Kapcsolódó: