2019. február 22., péntek, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:26 Orbán "fiatal és mégis tapasztalt" osztrák kancellárjának nem tetszik a kormány új plakátkampánya - és a svéd "konzervatívoknak" sem18:41 Lavinaomlás sodort el egy magyar hegymászó csoportot a Magas Tátrában18:18 Kapitelman-Timosenko és Walzman-Porosenko egymásra mutogat, de egy harmadik zsidó nevethet a végén Ukrajnában17:30 Alkotmánybírósághoz fordult a Jobbik-DK-MSZP-LMP-stb., de már nem volt délután ügyfélfogadás16:52 Nem akar otthon elsorvadni, így egy konditeremben készül szívműtétjére Mercedeses Ricsi16:16 Ha valaki nem tudta volna: az első emberek a Földön románul beszéltek15:27 Elsősorban ezekben a megyékben okoz gondot az erős szél15:18 Új repülőteret építenének a szocionisták - a Jobbikkal még nincs házasság14:32 Apró a lista, mégis orrhossznyi előnyt ígér a DK-nak14:05 Közvetlen légi járat indul Budapest és Sanghaj között - 285 utas mellett 10 tonna áru is ráfér a Boeing 787-re13:24 Köhögéscsillapító készítmény forgalmazását állította le az Európai Gyógyszerügynökség13:11 A Jobbik egyik jövendőbelije a dugódíj bevezetésére építi fővárosi választási kampányát12:36 Hunnia-per: "véletlenül" eltűnt a buzibár elleni támadás felvétele12:05 Vajon mikor lesz magyar államfőről elnevezett tér Izraelben?11:24 Antikommunista együttműködési megállapodást ír alá a Mi Hazánk és az FKGP
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Véleményüket kimondó svéd nőket üldöznek a Facebookon - tombol az abszurd orwelli diktatúra

Egy 70 éves svéd nőt kihallgatott a rendőrség, és eljárást indított ellene, mivel „muzulmánellenes” kommentet tett közzé a Facebookon - írja az Infowars. A derék hölgy „bűne” az volt, hogy egy, a mohamedánoknak a nőkkel kapcsolatos viselkedését taglaló cikkhez az alábbi megjegyzést fűzte: „Ez még Svédország, vagy már átadtuk az országot az átkozott muszlim élősködőknek”? A „botrányos” hozzászólás még 2018 májusában született, és az adófizetők pénzén svéd hazafiakat hajkurászó Näthats elnevezésű csoport szúrta ki.
Zoom
A hölgy elismerte ugyan, hogy szebben is megformálhatta volna mondanivalóját, azonban, mint kihallgatóinak elmondta, mérhetetlenül fölháborodott, miután elolvasott egy cikket arról, miként bánnak a nőkkel az iszlám országokban.
„Sok muzulmán érkezik hozzánk. (Bejegyzésemben) arra utaltam, hogy ők (a muszlimok) elnyomják a nőket. Én félek ettől” – magyarázkodott a rendőrségen, hozzátéve, hogy „felbosszantották” őt a témával kapcsolatos újságcikkek szalagcímei. Az ügy a bíróság elé került, amely arra az álláspontra helyezkedett, hogy nem egy puszta kérdésfelvetésről, vagy akár vélemény megfogalmazásáról van szó. A hölgy hozzászólása "gyűlölet-bűncselekménynek" tekintendő – szólt a verdikt, melynek nyomán a 70 éves nőt elmarasztalták, és pénzbüntetésre ítélték.
Ez év szeptemberében egy 65 esztendős asszonyt megalázó rendőrségi eljárás során három hónap börtönbüntetésre ítéltek, miután egy kommentjében rámutatott: „Az általános IQ-szint Svédországban a bevándorlás következtében csökkenni fog.” 2016-ban a hölgyet muzulmán „gyerekek” megtámadták és leütötték, melynek következtében elájult – ezért is érthető hát, ha nem kedveli őket. . (Támadói nem kerültek bíróság elé.)
Egy másik ügyben egy 32 éves nő (férfiak, hol vagytok?) ellen indult rendőrségi eljárás, kihallgatásokkal, házkutatásokkal fűszerezve, mivel egy olyan internetes mémet tett közzé a Facebookon, melyen egy muszlim férfi eltávolított agyának helyére ürüléket tesznek, majd fejkendőbe csomagolják. A hölgy azzal védekezett, hogy nem általában a muzulmánokat akarta kigúnyolni, hanem kizárólag az IÁ harcosait. A nőt akár két év börtönre (!) is ítélhetik.
Zoom
Tavaly egy 70 éves nő ellen indult hatósági vizsgálat, „gyűlölet-bűncselekmény” miatt, mivel a Facebookon leírta, hogy saját szemével látta, amint bevándorlók autókat gyújtanak föl, ezen kívül az „utcán végzik el a dolgukat, és odapiszkítanak”. Hiába igaz mindez, a vád szerint az asszony bejegyzésével „faji gyűlöletet szított”, ami akár négy évig terjedő börtönnel (!) is büntethető.
P. - Kuruc.info
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready