2019. április 21., vasárnap, Konrád, Zsombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:54 Halálos verekedés Pesterzsébeten07:27 Trükkök százait vetette be a Google a Firefox ellen - állítja a Mozilla egyik volt vezetője06:56 Bukovinai székely szokás szerinti kokonyaszentelést tartottak Kismányokon22:46 Nehéz az ebolát legyőzni, ha a kongóiak az egészségügyi központok ellen harcolnak22:17 December óta minden szombaton követelik a szerb elnök lemondását21:39 "Dulakodás közben meghalt" egy férfi Veszprémben21:04 Líbia: ellentámadást indítottak a fővárost ostromló Haftar tábornok csapatai ellen20:33 A felvidéki magyarság stációi - avagy keresztre feszítésünk története20:06 130 éve született Adolf Hitler vezér és kancellár19:35 Megtámadták az afgán távközlési minisztériumot Kabulban - a tálibok tagadnak, az IÁ hallgat19:11 Még mindig kevés tejet iszunk18:42 Selyemútépítés: húsvét után egyből a kazah és kínai elvtársakhoz siet Orbán18:20 Két nap alatt harminchat szíriai kormánykatonát öltek meg az IÁ-terroristák17:59 Megkezdődött a 173. balatoni hajózási szezon - zumbakomppal támad a Bahart17:39 Legkevesebb négyezer Rumcájsz gyerekét szállíthatja haza Oroszország Szíriából és Irakból
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Salvini: minél több pénzt keresnek a kommunisták, annál hajlamosabbak erkölcsi prédikációt tartani másoknak

Reklám

Sze­mét gyil­kos­nak ne­vezte egy nyílt fó­ru­mon Mat­teo Sal­vi­nit egy bal­ol­dali ak­ti­vista. Az olasz bel­ügy­mi­nisz­ter nem sér­tő­dött meg ezen, hanem vil­lám­gyorsan visszavágott – írja a Híradó a Ripostra hivatkozva.
Matteo Salvini az Adriai-tenger partján, a Pescaratól északra fekvő Giulianova településen tartott élő fórumot, amikor az egyik mondatába valaki belekiáltott: „Szemét gyilkos!” A belügyminiszter erre laza, olaszos humorával a következőképpen reagált: „Tapsot kérek az úrnak, aki most nyert tíz migránst! „Ha megadja a keresztnevét, a vezetéknevét és a bankszámla-számát, küldök önnek akár húsz migránst is, és majd gondoskodjon róluk ebéddel, uzsonnával és vacsorával” – folytatta.
Salvini ezt követően a közönség felé fordult, és azt mondta, hogy minél több pénzt keresnek a kommunisták, annál hajlamosabbak erkölcsi prédikációt tartani másoknak. Az igazi gyilkosok azok, akik a migránsokat meghívják, az embercsempészeket támogatják, és a Földközi-tengerből nyílt színi temetőt csinálnak.
Matteo Salvini néhány nappal korábban bejelentette, hogy a lehető leghamarabb 2700 illegális migránst akar visszaküldeni elsősorban Bangladesbe, Pakisztánba, Nigériába és Elefántcsontpartra.
(Híradó nyomán)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready