2019. július 21., vasárnap, Dániel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:24 "Nőt keresett magának" a krétai gyilkos, az sem zavarta, amikor már nem volt életben09:55 Illegális gyorsulási versenyt látogattak meg a rendőrök09:41 Barbarossa hadművelet: a Wehrmacht és Vörös Hadsereg összehasonlítása a szervezés területén09:14 Tovább ritkítják a dzsihadistákat Irakban08:25 Szerelmes lett Romániába egy "belga" - oláh juhászok botjai józanították ki08:03 Kicsavarták a szivárványos zászlót a buzeráns kezéből egy lengyel városkában07:47 A brit tanker elfogásának első gyakorlati haszna: Szaúd-Arábia két és fél hónap után útjára engedte az iráni tartályhajót07:30 Azonosíthatatlan lehet már a Hableány-baleset utolsó áldozata06:51 14 méteres árokba zuhant egy illegális bevándorlókkal teli busz Macedóniában22:45 A helyhatósági választások szabadságáért tüntettek Moszkvában22:18 A Kína-párti nyugdíjasok is utcára vonultak Hongkongban, közben a rendőrség megtalálta az ürgebőrbe varrt robbanószerkezeteket21:54 Az Iráni Forradalmi Gárda kommandósai kötélen ereszkedtek le a brit kőolajszállító-hajóra a Perzsa-öbölben21:32 Ha a Hitler életére törőket éltetheti, a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen hablatyolhat, akkor bezzeg nem remeg Merkel21:05 A hőség mellett zivatarokra, felhőszakadásra is számíthatunk vasárnap20:53 Munkagépek ütköztek a ferihegyi repülőtéren
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

A trükkös tolvaj kategóriába még a legnagyobb jóindulattal sem férne be a részeg tatabányai visszaeső

A Tatabányai Járási Ügyészség kisebb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt nyújtott be vádiratot a férfival szemben, aki a pénztáros mellett sétált ki a lopott termékekkel az áruházból.
A vádirati tényállás szerint az ittas állapotban lévő vádlott 2018. november 8. napján délután egy tatabányai áruházban a műszaki osztályon egy 26.990 Ft értékű mobiltelefont, majd az élelmiszer részlegen rozskenyeret, kalácsot, és csokoládét, a ruházati osztályon 2 darab pulóvert, és egy darab farmernadrágot helyezett a bevásárlókosarába.
A vádlott egy próbafülkében a mobiltelefont kiszedte az áruvédelmi dobozból úgy, hogy a nála lévő bicskával a dobozt szétfeszítette.
Csak a láthatatlanná tévő köpeny maradt otthon
Ezt követően a férfi a bevásárlókosarában lévő 50.358 Ft értékű termékekkel az egyik kasszához ment, ott a pénztáros mellett fizetés nélkül elsétált annak ellenére, hogy a pénztáros a fizetésre felszólította. Az áruház biztonsági őrei a férfi tevékenységét kamerán keresztül figyelték, majd amikor a vádlott az üzletet el kívánta hagyni, feltartóztatták.
A vádlottal szemben az ugyanezen az áruház sérelmére elkövetett lopás vétsége miatt az ügyészség korábban már nyújtott be vádiratot, a bírósági eljárás folyamatban van, ezért a vádhatóság a két ügy egyesítésére, valamint arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a különös visszaeső vádlottat börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje, amennyiben az elkövető az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, a szabadságvesztés tartamát 1 év 5 hónapban, a közügyektől eltiltás tartamát 2 évben határozza meg.
Indítványozták a bicska elkobzását
Az ügyészség ezen túlmenően az elkövetés eszközeként használt bicska elkobzására is indítványt tett - olvasható az ügyészség közleményében.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready