Bezár!
2019. november 11., hétfő, Márton, Nimród napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:42 Dánia nem várja tárt karokkal a törökök által kitoloncolt dzsihadistákat20:16 Berlusconi inkább hallgatott a maffiáról19:27 Putyin: tovább lopnak a Vosztocsnij űrrepülőtéren18:52 Választási rejtély: román szavazatok ezreit zsebeli be rendszeresen az RMDSZ18:29 A Mirkóczki helyére ülő kádert sem hozza zavarba a valóság: "a Jobbik visszaküzdötte magát a legerősebb ellenzéki párt szerepkörébe"18:06 Isten éltessen, Lengyelország!17:28 Káposztáshordó volt a szavazóurna egy román településen16:41 Aszad nem hiszi, hogy a jenkik valóban végeztek az IÁ-vezérrel16:26 Képmutatásból jeles: a Jobbik beköltözik Gyurcsány házába, majd felháborodást színlel a többi lakó miatt15:51 Trump egy amerikai kémet szeretne "visszakapni" Irántól15:14 Dánia ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést14:38 Moszkva államcsínyt emleget Bolívia kapcsán14:11 Megint a holokamu izgatta fel a lengyel kormányfőt14:04 Nem az alkoholmentes sör a legnagyobb merénylet: mára a híres Paulaner is "paulkorrekt" lett12:53 Családegyesítés török módra
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

"F@szom van, hogyha be akarod kapni!" - mondta a szemüveges "fiatalasszony"

Reklám

Feltétlenül be akartak jutni, hogy inzultálhassák a résztvevőket. A rendőrökre egy órát kellett várni - így kezdi Budaházyék akciója miatt aggódó cikkét a szélsőbalos Népszava. Alább a folytatás.
Egy újabb Pride-rendezvényt zavart meg péntek este Budaházy György és 3-4 társa Budapesten, értesült a Népszava. Molinókkal és zászlókkal próbált bejutni a szélsőjobboldali csoport Budapest Pride programfüzetében is szereplő eseményre, beszámolók szerint kifejezetten erőszakosan, de az ajtónál nem jutottak tovább:
a szervezők útjukat állták, és rendőrt hívtak. A rendőrség érkezésére viszont egy órát kellett várni.
Zoom
Fotó: Budaházy.info
Este fél 9 előtt még nagyban egyezkedtek a rendőrséggel a szélsőségesek, akik kitartottak amellett, hogy bárhová bemehetnek. A jelenlévőket mindennek elmondták ugyan, ám a rendezvényt megjelenésükkel nem sikerült ellehetetleníteniük, az a helyszín belső részén késéssel, de elkezdődhetett.
A bejáratot viszont elállták, és folyamatosan videózták az ajtóból látható embereket.
Zoom
Fotó: Budaházy.info
Végül nem jutottak be az eseményre. Búcsúzóul még a járókelőket zaklatták azzal, hogy az épületben lévők "fertőznek".
Budaházyék egyébként a szokásos témákat hozták elő: a nemzetről, a kereszténységről és a normalitásról magyaráztak a fültanúknak, pontosabban arról, ahogy ezeket a fogalmakat a sajátos módjukon értelmezik. Hasonló jelenet játszódott le hétfőn is: a radikális kiscsapat akkor egy filmvetítést zavart meg szitkozódva és lökdösődve, és a gyanú szerint a helyszín mosdóját is megrongálták. Az ügy nem maradt jogi következmények nélkül, az Amnesty International egy alkalmazottja közösség tagja elleni erőszak miatt feljelentést tett.
Budaházy beszámolója szerint végül mégis feloszlatták magukat a pánromantikusok
A Pride nevű showműsor transzvesztita szörnyei úgy döntöttek, hogy a nyári napfordulón kívánnak “pánromantikus randevút” tartani - írja a Budaházy.info, alább az ő beszámolójuk, videóval.
Nosza hát, néhány hazafival elmentünk mi is kíváncsiskodni, hogy mi is ez az újabb LMBT-agybuggyanás.
Mikor odaértünk, már az ajtóban elállta az utunkat egy nagydarab nőnek öltözött férfi, aki közölte, hogy hiába nyilvánosan meghirdetett rendezvényről van szó, mi nem mehetünk be, mert ő “így döntött és kész”.
Zoom
Fotó: Budaházy.info
Ezt a minket sújtó súlyos diszkriminációt természetesen nem tudtuk elfogadni és az ajtóban állva próbáltuk jobb belátásra téríteni az identitászavaros alakot, aki már a beszélgetés elején közölte velem, hogy akár “bekaphatom a faszát” is, és kifejtette, hogy valójában a szkinhedek 30%-a is buzi (erről azért a szkinek véleményére is kíváncsi lennék).
Megtudtuk azt is, hogy a “pánromantikusok” lényegében a hatévestől a nyugdíjasig, a férfitól a nőig mindenkivel szeretnek szexelni, meg hogy kijár nekik a “transztisztelet”.
Hogy ez utóbbi így van-e, azt mindenki döntse el maga!
Közben kihívták a rendőröket, akik azt mondták – nagyon helyesen egyébként -, hogy nincs sem intézkedési joguk, sem kötelezettségük, mert ez nem a gyülekezési jog alá tartozó rendezvény és nem történt sem szabálysértés, sem bűncselekmény.
Végül megjelent a transzszervezetnek a – nővé válás útján az ajtónállónál már kicsit előrehaladottabb állapotban lévő – vezetője, aki a kb. másfél órája tartó huzavonára úgy tett pontot, hogy feloszlatta a rendezvényt.
Zoom
Fotó: Budaházy.info
Hát, így ért véget a a hazafiak és a transzok “pánromantikus” találkozása.
Mellékeredményképpen legalább a VII. kerületi Hernád utca lakói is megtudták, hogy a sötétített üvegű utcára nyíló helyiség meg a hangzatos “TámPONT Mikro Közösségi Tér és Könyvtár” elnevezés mögött miféle fertőtanya leledzik. Volt is lakó, aki felháborodásában jelezte, hogy a közös képviselőhöz fog fordulni az ügyben.
Zoom
Az Anti-Gender közölte a képet a beszámolóban is említett transzkreatúra törzsfőnökről
Megint csak azt tudom mondani minden klaviatúrát püfölő hős nemzetinek, hogy bárki felemelheti a hátsóját, és elmehet a Pride rendezvényeire, mert egyre inkább úgy látom, hogy ez a deviancia úgy hatalmasodott el a nyugati világban is, hogy a normális emberek egyszerűen lusták voltak ellene tenni.
Eddig a beszámolók, nyitott és kíváncsi olvasóink további aberrált rendezvényekről az ún. Pride honlapján és az Anti-Genderen tudnak tájékozódni.
Frissítés: A buzilobbi kezd készülődni a hazafiak ellen
Az alábbi Facebook-bejegyzés terjed az interneten az aberráltak köreiben:
Zoom
Persze teljes túlzásokba vannak esve, mert a hazafiak semmiféle jogsértést nem követtek el egyik alkalommal sem, csak egyszerűen tiltakoztak a deviáns felforgatás ellen - írja az Anti-Gender, mely reméli, hogy a normalitáspárti hazafiakat ez a szánalmas fenyegetőzés nem fogja eltántorítani a további akcióktól, és az eddig korrekten távolságtartó rendőrség sem fog innentől ratyivédsereggé zülleni.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready