2019. február 23., szombat, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban15:47 Szintén családtámogatási programmal kampányol a lengyel kormánypárt - a fiataloknak és a nyugdíjasoknak ís ígérnek15:31 A szemkilövetővel is kész együttműködni az LMP, csak a Fidesz és a Mi Hazánk logója lesz nekik vállalhatatlan14:42 Tele a tb-kassza: másfél milliárd forintból kutatgatják az északkelet-magyarországi cigányok egészségi állapotát
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Egy köcsöggel kevesebb - tovalejt Szetey


Távozásának oka az, hogy régóta feszült a viszonya Gyurcsány Ferenccel, és hát mégsem kelhet ki az ágyból reggelente szerelme szőrös karjai közül úgy, hogy van egy icipici felhő ébenfekete szempillái hegyén, s megremeg a kicsiny szíve, ha belegondol: van egy férfi, akit nem ölelhet meg beérkezéskor a munkahelyén, mert az már a tréfát sem érti, s játékossága elillanása óta orrol rá valami buta apróságért.
Az egyik kormányközeli internetes portál tudta meg, hogy távozik posztjáról a kormány személyügyi államtitkára. Szetey Gábor az üzleti szférában és külföldön folytatja pályafutását. Reméljük, minél messzebb megy.

Hiányozni fog
A kis édes és Gyurcsány viszonya állítólag a tavaly nyári kormányátalakítás óta vált feszültté. Szetey kormányban maradása ekkortól elsősorban annak volt köszönhető, hogy a fartúró államtitkár aktív kormánytagságát akarta felhasználni a buzeránsok regisztrált élettársi kapcsolatának elismeréséért. Sikerült.
A portál megkeresésére a kis titkolózó csak annyit mondott, hogy a miniszterelnökkel kormányzati feladatairól folytatott tárgyalásai végéig nem kíván nyilatkozni esetleges távozásáról. A lap szerint viszont Szetey nehezen visszautasítható ajánlatot kapott az üzleti szférából, feltehetően egy jóképű és jó nagy... autóval rendelkező potenciális pártnertől.
Az államtitkár állítólag jövő hétfőn folytatja le kormánytagságával kapcsolatos utolsó tárgyalását a miniszterelnökkel, valószínűleg állva. Szetey egyébként a Gyurcsány környékén szokásos cégpanamákban, állami pénzlenyúlásokban is részt vett. "Személyügyi" államtitkári posztja önmagában is nonszensz, az adófizetőktől való lopás különös kegyetlenséggel elkövetett módozata. Kinevezése törvénytelen volt, hiszen a C-típusú nemzetbiztonsági átvilágítás kizáró tényezőnek minősíti a buzeranciát. A kisköcsög százmilliókat osztott szét különféle buzi és ideológiai kapcsolatainak pályázatok címén. Egy napon remélhetően felakasztják.
(Kuruc.info - MNO - Hírszerző)


Kapcsolódó

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready