Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:43 Aláírást gyűjt a Mi Hazánk a karácsonyi autósüldözés ellen16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben13:01 Trump is részt vesz a Libanon megsegítésére szervezendő videós donorkonferencián12:43 Kettétört landolás közben egy repülőgép Indiában - másfél tucatnyi halott12:28 Aggódik a járványhelyzet miatt a német közegészségügyi intézet
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Ezúttal sem űzheti ki a démont Putyinból a szibériai sámán

Reklám

Meg nem nevezett bűncselekmény elkövetésének vádjával megállították az ismert szibériai sámánt, Alekszandr Gabisevet, s nem engedték, hogy újra megkezdje Moszkváig tartó, közel hétezer kilométeres gyalogútját. A cél az lett volna, hogy a sámán megszabadítsa Oroszországot a „démoni” államfőtől.
Alekszandr Gabisevet Jakutszk városából nem engedték ki: a hatóságok őrizetbe vették, és közölték vele, addig nem hagyhatja el a települést, amíg nem vizsgálják ki az általa elkövetett, egyelőre meg nem nevezett bűncselekmény részleteit. Mindenesetre már kapott egy 100 rubeles (4500 forintos) büntetést, mert ellenállt a letartóztatásnak.
Gabisev egyszer már szeptemberben is elindult, ám akkor is csak kétezer kilométerre jutott. Akkor "szélsőségesség” vádjával fogták le, majd egy rövid időre elmegyógyintézetbe is bezárták, s megállapították, nem teljesen beszámítható. Ügyvédjének azonban sikerült egy független vizsgálatot is kierőszakolnia, amely megállapította, hogy Gabisevet nem kell elmegyógyintézetbe csukni. A hatóságok valószínűleg azért nem akarják, hogy Gabisev túl sokat sétáljon, mert útja során sorra rendezte a gyűléseket, ahol Putyin ellen hangolta a helyieket.
A sámán célja, hogy a Vörös térre érkezve egy hatalmas máglyát gyújtson, majd arra lószőrt tegyen és kancatejet öntsön. „Ennek és az imáknak a hatására a Putyint megszálló démon távozni fog, s az államfő csendben le fog mondani” – idézte a sámánt a The Moscow Times című moszkvai lap. „Vlagyimir Vlagyimirovics távozz önként, ez jó lesz Jakutföldnek, Oroszországnak és az egész világnak. Senki nem fog bántani téged. Egy hajad szála sem fog meggörbülni, egy csepp vér sem fog hullani. Személyesen foglak megvédeni” – üzente a sámán az orosz államfőnek.
(HVG)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready