2020. január 20., hétfő, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:46 Az most a téma Amerikában, milyen mintájú egyenruhában kellene "rejtőzködni" az űrben11:19 "Nem vagyunk egyek" - Zsindex-alapító mutatja meg, miért teljesen fölösleges a Pokorni-félék alázkodása a bosszú népe előtt10:25 2015 óta 100 milliárdot költött propagandára a kormány10:03 Tucatjával nyithattak illegális hoteleket Budapesten09:40 Ausztrália: tűzvész közben jég- és porvihar09:11 Fekete-Győr máris szívesen megszabadulna a ballib versenytársaktól - csak Gyurcsányt tartaná meg08:41 Kényszerszabadságra küldték a Fehér Ház európai és orosz kérdésekkel foglalkozó tanácsadóját08:27 Lezajlottak az időközi választások07:46 Csaknem háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a hét végén07:31 Gerinctelen, bárhol átfér és jól rejtőzködik - állítólag a polipokról mintázták ezt a robotot06:56 Szkíta kori település maradványaira bukkantak Szolnokon22:44 Az ügy, ami összeköti a Magyarországot gyűlölő sorosista, bevándorláspárti ostobákat nemzeti kormányunkkal22:02 Ismét indul az éjszakai vonat Bécsből Brüsszelbe - a klímahiszti támogatásával21:30 A málenkij robot áldozataira emlékeztek Kismaroson - Helsinkiék feljelentik a püspököt20:46 Antiszemita volt. Na és?
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Ezúttal sem űzheti ki a démont Putyinból a szibériai sámán

Reklám

Meg nem nevezett bűncselekmény elkövetésének vádjával megállították az ismert szibériai sámánt, Alekszandr Gabisevet, s nem engedték, hogy újra megkezdje Moszkváig tartó, közel hétezer kilométeres gyalogútját. A cél az lett volna, hogy a sámán megszabadítsa Oroszországot a „démoni” államfőtől.
Alekszandr Gabisevet Jakutszk városából nem engedték ki: a hatóságok őrizetbe vették, és közölték vele, addig nem hagyhatja el a települést, amíg nem vizsgálják ki az általa elkövetett, egyelőre meg nem nevezett bűncselekmény részleteit. Mindenesetre már kapott egy 100 rubeles (4500 forintos) büntetést, mert ellenállt a letartóztatásnak.
Gabisev egyszer már szeptemberben is elindult, ám akkor is csak kétezer kilométerre jutott. Akkor "szélsőségesség” vádjával fogták le, majd egy rövid időre elmegyógyintézetbe is bezárták, s megállapították, nem teljesen beszámítható. Ügyvédjének azonban sikerült egy független vizsgálatot is kierőszakolnia, amely megállapította, hogy Gabisevet nem kell elmegyógyintézetbe csukni. A hatóságok valószínűleg azért nem akarják, hogy Gabisev túl sokat sétáljon, mert útja során sorra rendezte a gyűléseket, ahol Putyin ellen hangolta a helyieket.
A sámán célja, hogy a Vörös térre érkezve egy hatalmas máglyát gyújtson, majd arra lószőrt tegyen és kancatejet öntsön. „Ennek és az imáknak a hatására a Putyint megszálló démon távozni fog, s az államfő csendben le fog mondani” – idézte a sámánt a The Moscow Times című moszkvai lap. „Vlagyimir Vlagyimirovics távozz önként, ez jó lesz Jakutföldnek, Oroszországnak és az egész világnak. Senki nem fog bántani téged. Egy hajad szála sem fog meggörbülni, egy csepp vér sem fog hullani. Személyesen foglak megvédeni” – üzente a sámán az orosz államfőnek.
(HVG)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready