Bezár!
2020. július 10., péntek, Amália, Kenese, Alma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát22:20 Az olasz belügyminiszter szerint ősszel "robbanhat" is a társadalmi feszültség21:46 Külföldi szervezeteket és médiumokat vádoltak meg Moszkvában az alkotmányról szóló szavazás manipulálásával21:13 Kokainista hölgyemény autókázását vették videóra20:54 Mégis marad az emlékkő a braunaui Hitler-ház előtt20:34 90 km/h helyett 223 km/h20:22 Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése19:55 A WHO független bizottságot hoz létre a járvány kezelésének kivizsgálására19:38 Amerikai legfelsőbb bíróság: a demokraták nem, de a manhattani ügyész betekinthet Trump üzleti ügyeibe18:57 Strassburg nem csak a bűnözők, hanem a magukat más neműnek képzelők szorongását is nagyon a szívén viseli18:44 Leültetik végre azokat a cigányokat, akik felfüggesztett börtönbüntetésük ideje alatt támadtak rendőrre18:21 Holtan találtak rá Szöul eltűnt polgármesterére18:05 Tizenegy embert tartóztattak le a Mozaik utcai vesztegetési ügyben17:48 Bulgáriában bezárják az éjszakai szórakozóhelyeket, nem engednek nézőket sporteseményekre17:14 Nem jött be a "rágalom": Ungváry ugyanúgy visszataszítónak tartja a becsület napján megemlékező hazafiakat, mint a fideszes bértollnokok
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Dúrónak nemcsak a patai cigánysorra volt gusztusa elmenni, Vadaival is leülne vitázni

Reklám

Alább olvasható az erről szóló bejegyzése:
Vitára hívom Vadai Ágnest: jogellenesen lépett fel a rendőrség a Mi Hazánk rendezvényén
Vigyázzanak a szájukra, amikor a Deák téri lincselés két fiatal áldozatára emlékező tömegről beszélnek! Az egydimenziós rasszistázásnál többre, úgy tűnik, továbbra sem telik Gyurcsány Ferenc jelenlegi és volt pártjainak, de a tények ismét cáfolják a jogellenes oszlatások koronázatlan királyait: a Mi Hazánk rendezvényén 72 embert igazoltattak, sőt aznap 34 embert fel is jelentett a rendőrség, amelynek fellépése valójában törvénytelen volt. A Mi Hazánk gyűjtést indít a bírságaik megfizetésére, de ha Önök szerint a rendőrség "lényegében asszisztált a történtekhez", akkor akár át is vállalhatják minden érintett büntetésének kifizetését. Úgyis elmaradt a rendőri fellépés, nemde?
Tudja, ismét az a helyzet, hogy Önök a szokásos balliberális receptet alkalmazzák: hagyd figyelmen kívül a tényeket, és mantrázd hangosan a hazugságodat! Csakhogy attól még az nem válik igazzá. Valójában ugyanis törvénytelen volt a rendőrség fellépése, megint túlkapás történt, ahogyan azt dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője is megállapította, aki jelen volt. A kegyeleti megemlékezés nem tartozott a gyülekezési törvény hatálya alá, a szabadtéri rendezvények pedig épp a tüntetés napjától megtarthatók. De ha mindezeket a hatályos jogszabályok alapján nem sikerült megfejtenie, készséggel kihívom egy vitára a magyar-cigány együttélés helyzetéről, a közbiztonságról és a rendőri fellépésről a szóban forgó esetben vagy akár 2006-ban.
Önök akkor már tanúbizonyságot tettek embertelenségükről, a jogszabályok karhatalmi áthágásáról, sőt nem átallottak köszönetet mondani az akkor jogellenesen, számos honfitársunkat megalázó és a nemzeti ünnepünket vérbe fojtó rendőröknek. Ezek után jobban tették volna, ha csendben maradnak. Esetleg vihettek volna egy gyertyát vagy egy virágot a meggyilkolt fiatalok emlékhelyéhez.
Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready