Alább olvasható az erről szóló bejegyzése:
Vitára hívom Vadai Ágnest: jogellenesen lépett fel a rendőrség a Mi Hazánk rendezvényén
Vigyázzanak a szájukra, amikor a Deák téri lincselés két fiatal áldozatára emlékező tömegről beszélnek! Az egydimenziós rasszistázásnál többre, úgy tűnik, továbbra sem telik Gyurcsány Ferenc jelenlegi és volt pártjainak, de a tények ismét cáfolják a jogellenes oszlatások koronázatlan királyait: a Mi Hazánk rendezvényén 72 embert igazoltattak, sőt aznap 34 embert fel is jelentett a rendőrség, amelynek fellépése valójában törvénytelen volt. A Mi Hazánk gyűjtést indít a bírságaik megfizetésére, de ha Önök szerint a rendőrség "lényegében asszisztált a történtekhez", akkor akár át is vállalhatják minden érintett büntetésének kifizetését. Úgyis elmaradt a rendőri fellépés, nemde?
Tudja, ismét az a helyzet, hogy Önök a szokásos balliberális receptet alkalmazzák: hagyd figyelmen kívül a tényeket, és mantrázd hangosan a hazugságodat! Csakhogy attól még az nem válik igazzá. Valójában ugyanis törvénytelen volt a rendőrség fellépése, megint túlkapás történt, ahogyan azt dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője is megállapította, aki jelen volt. A kegyeleti megemlékezés nem tartozott a gyülekezési törvény hatálya alá, a szabadtéri rendezvények pedig épp a tüntetés napjától megtarthatók. De ha mindezeket a hatályos jogszabályok alapján nem sikerült megfejtenie, készséggel kihívom egy vitára a magyar-cigány együttélés helyzetéről, a közbiztonságról és a rendőri fellépésről a szóban forgó esetben vagy akár 2006-ban.
Önök akkor már tanúbizonyságot tettek embertelenségükről, a jogszabályok karhatalmi áthágásáról, sőt nem átallottak köszönetet mondani az akkor jogellenesen, számos honfitársunkat megalázó és a nemzeti ünnepünket vérbe fojtó rendőröknek. Ezek után jobban tették volna, ha csendben maradnak. Esetleg vihettek volna egy gyertyát vagy egy virágot a meggyilkolt fiatalok emlékhelyéhez.
Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese