Bezár!
2021. április 23., péntek, Béla, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:46 Brit kutatók: az első oltási adag is jelentősen csökkenti a fertőződés esélyét07:33 Ismét riasztást adtak ki zsaroló levelek miatt07:15 Védetté nyilvánították a farkast Felvidéken06:54 India is felkerült a brit kormány beutazási tilalmi listájára a legújabb mutáns miatt06:36 Amerikai tábornok: össze fog omlani az afgán hadsereg, még a repülőgépeiket sem tudják karbantartani21:55 A brit légierő négy vadászgépe érkezett járőrszolgálatra Romániába21:37 Balázs Klári elismerte a 40 éven át gyümölcsöző lopást, az izraeli zeneszerző 200 ezer dollárt követel21:11 Csehszlovák szolidaritás: a felvidéki kormány is kiutasít három orosz diplomatát20:57 A Gyurcsány-terv20:35 Brit tudósok: a kevés alvás növeli a demencia kockázatát20:14 A WHO és az EMA május 10-től vizsgálja a Szputnyik V gyártási eljárását19:46 Már nem a Covid-19 számlájára írják a vezető halálozási okot Angliában19:24 Szénfelhasználása csökkentésébe kezd 2026 és 2030 között - ígéri Kína19:03 Autókölcsönzés cigány módra - még a katalizátor is megmarad18:51 Kivizsgálták Navalnijt, és felszólították, hogy fejezze be az éhségsztrájkot
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Felmérést hamisított az Index is

Láthatóan nehezen viselik zsidrákék, hogy antimagyar agymosó gépezetük ellenére egyre nagyobb teret hódít a nemzeti gondolat, s napról napra erősödnek a nemzeti erők (akárcsak a nemzeti média).Nincs két hete, hogy az SZDSZ pitiáner módon belenyúlt a honlapján lévő szavazásba, mikor kiderült, hogy az ott véleményt nyilvánító emberek 92%-a szerint tombol a cigánybűnözés, 80% lecsukná a drogosokat, 78% tisztában van azzal, hogy mit művelnek országunkkal a tetűhintások, 82% pedig határrevíziót akar.
Tegnap a Hírextra iktatta ki Vona Gábort az arról szóló szavazásából, hogy ki legyen a kormányfőjelölt, most pedig a Zsindex távolított el egy nyilvánosságra hozott grafikont - a saját oldaláról.
A Tökös pénzügyi szakembert akarnak kormányfőnek olvasóink című cikk (melyet a közkedvelt Munk Veronika jegyez) 24 ezer válasz alapján mérte fel az olvasók véleményét, többek között azt is megkérdezve, melyik pártra szavaznának egy most vasárnap tartandó választáson. Nos, kellemetlen módon az jött ki, hogy még a saját olvasóiknak közel 11%-a is Jobbik-szavazó.
Az eredményt meggondolatlanul nyilvánosságra hozták, mi pedig segítettünk nekik abban, hogy ország-világnak megmutathassák: oldalukat normális emberek is olvassák. A főnökség szerint viszont, úgy tűnik, túlságosan kompromittáló volt az adat, így fogták magukat, és eltávolították.
Egy grafikonnal kevesebb - legyinthetnénk, ha legalább az elemzés szövegében megemlítenék az eredményt. Nem így történik, a Jobbik neve még csak fel sem bukkan a vonatkozó fejezetben (ráadásul fel sem tüntették, hogy módosult az anyag), ezért bátorkodunk hamisításról beszélni.
Nos, ennyit az Index hitelességéről, alább a bizonyítékok. Talán e cikkünk hatására ismét módosítanak rajta - tegyék nyugodtan. Nevetségesebbé már aligha válhatnak - írtuk korábban, és - mit ad Isten - meg is tették. A grafikon ismét ott van. A nyilvánosság ereje, ugyebár...
Előtte:


Utána:


Kuruc.info

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready