Láthatóan nehezen viselik zsidrákék, hogy antimagyar agymosó gépezetük ellenére egyre nagyobb teret hódít a nemzeti gondolat, s napról napra erősödnek a nemzeti erők (akárcsak a nemzeti média).



Nincs két hete, hogy az SZDSZ pitiáner módon belenyúlt a honlapján lévő szavazásba, mikor kiderült, hogy az ott véleményt nyilvánító emberek 92%-a szerint tombol a cigánybűnözés, 80% lecsukná a drogosokat, 78% tisztában van azzal, hogy mit művelnek országunkkal a tetűhintások, 82% pedig határrevíziót akar.
Tegnap a Hírextra iktatta ki Vona Gábort az arról szóló szavazásából, hogy ki legyen a kormányfőjelölt, most pedig a Zsindex távolított el egy nyilvánosságra hozott grafikont - a saját oldaláról.
A Tökös pénzügyi szakembert akarnak kormányfőnek olvasóink című cikk (melyet a közkedvelt Munk Veronika jegyez) 24 ezer válasz alapján mérte fel az olvasók véleményét, többek között azt is megkérdezve, melyik pártra szavaznának egy most vasárnap tartandó választáson. Nos, kellemetlen módon az jött ki, hogy még a saját olvasóiknak közel 11%-a is Jobbik-szavazó.
Az eredményt meggondolatlanul nyilvánosságra hozták, mi pedig segítettünk nekik abban, hogy ország-világnak megmutathassák: oldalukat normális emberek is olvassák. A főnökség szerint viszont, úgy tűnik, túlságosan kompromittáló volt az adat, így fogták magukat, és eltávolították.
Egy grafikonnal kevesebb - legyinthetnénk, ha legalább az elemzés szövegében megemlítenék az eredményt. Nem így történik, a Jobbik neve még csak fel sem bukkan a vonatkozó fejezetben (ráadásul fel sem tüntették, hogy módosult az anyag), ezért bátorkodunk hamisításról beszélni.
Nos, ennyit az Index hitelességéről, alább a bizonyítékok. Talán e cikkünk hatására ismét módosítanak rajta - tegyék nyugodtan. Nevetségesebbé már aligha válhatnak - írtuk korábban, és - mit ad Isten - meg is tették. A grafikon ismét ott van. A nyilvánosság ereje, ugyebár...
Előtte:


Utána:


Kuruc.info