Az aljas, hazug magyarországi média - a fityiszes hírközlő eszközöket is beleértve - most hallgat, mint a sír. Mert a 2008. december 27-én kezdődött, és három héten keresztül tartó gázai öldöklésről sem a tényeknek megfelelően számoltak be.
Minden lehetséges módon mentegették Izraelt, azzal a hazugsággal etetve a közvéleményt, hogy a "zsidó államnak joga van megvédenie magát". Akik pedig már akkor is kimondták, hogy az izraeli hadsereg valóságos népirtást folytat a Gázai övezetben, és háborús bűncselekményeket követ el, azokat "leantiszemitázták". Most pedig nagy a kuss a cionista média háza táján. Mert hát Richard Goldstone-t, aki a ruandai és a jugoszláviai emberiség-ellenes bűntettek kivizsgálásában is jelentős szerepet vállalt, mégsem lehet leantiszemitázni. Annál is kevésbé, mivel az illető úriember maga is a választott nép fia. Azonban becsületes. Emeljük meg előtte a kalapot. Amikor a napokban nyilvánosságot kapott az általa vezetett bizottság jelentése, amelyben háborús bűncselekmények elkövetésével vádolják meg Izraelt, Goldstone kijelentette: "Mint zsidó, természetesen rokonszenvezem Izraellel, és hatalmas csalódást jelentett számomra, hogy a zsidó állam hadserege elkövette ezeket a cselekményeket."
Az Egyesült Nemzetek Szervezetének felügyelete alatt álló négy tagú bizottság egyébként a palesztinokat is elmarasztalta, amiért azok rakétákat lőttek ki izraeli területekre. (Amelyek persze nem "izraeli területek", hiszen korábban a palesztinok éltek ott, akiket elűztek). Mégis a jelentés elsősorban a zsidó állam ellen fogalmaz meg éles kritikát: az izraeli agresszió "az egész lakosság ellen irányult, nem pusztán a Hamász fegyveresei ellen" - olvashatjuk. Pedig Izrael – és nyomában a hazai és nemzetközi cionista hírközlő eszközök – mindvégig azt állította, hogy csakis a "terroristákat", vagyis a Hamászt tekinti ellenfelének.
Az izraeli hadműveleteket "gondosan és jó előre megtervezték, éspedig úgy, hogy a hadsereg szándékosan akarta büntetni, megalázni és terrorizálni a polgári lakosságot...Izrael tönkre akarta tenni a helyi gazdaságot azért, hogy teljes függőségbe és kétségbeesésbe taszítsák a palesztinokat." Jó kis antiszemita szöveg, ugye? Mert újabban azt halljuk idehaza is, hogy "az antiszemitizmus legújabb megjelenési formája az Izrael-ellenesség". Richard Goldstone, meg az ENSZ is
antiszemita? "Izrael mértéktelen erőt alkalmazott azzal a céllal, hogy elpusztítsa a gázai civil infrastruktúrát, és a lehető legnagyobb szenvedést okozza a gázaiaknak" - szögezi le a jelentés. Amely bűnösnek találja a zsidó államot az alábbi cselekmények elkövetésében:
-a zsidó haderő lakóépületeket, víztárolókat, mezőgazdasági területeket, élelmiszerelosztó központokat, üzemeket és rendőrségi épületeket támadott;
-Bevetették a tiltott foszforbombát egy az ENSZ tulajdonában álló iskola ellen, ahol is 600 polgári személy tartózkodott;
- Ugyancsak foszfort tartalmazó bombákkal, valamint más eszközökkel is lőtték az Al Quds kórházat. (Ennek a kiváló zsidó embernek, vagyis Goldstonenak a becsületére legyen mondva, hogy kimondta: az izraeli állításokkal ellentétben valójában a Hamász harcosai nem "bújtak meg" a kórház épületében).

-Az izraeliek rakétákkal lőttek egy zsúfolásig megtelt mecsetet. (Ahol is szintén nem tartózkodtak fegyveresek, miképp azt a cionista propaganda hazudta);
-Az izraeliek olyan 4- cm-es különleges lövedékeket lőttek ki, amelyek áthatolnak az emberi csonton, és végzetes, legtöbb esetben halálos sérüléseket okoznak;
-A zsidó katonák palesztinokat használtak "élő pajzsként" a harcok során. Megjegyzem itt, a cionista médiumok ennek pontosan az ellenkezőjét állítják, nevezetesen, hogy a palesztin "militáns fegyveresek" használnak "élő pajzsként" civileket vagy izraeli katonákat.
Goldstone a jelentés nyilvánosságra kerülését követően sürgette az ENSZ Biztonsági Tanácsát: kérje fel az izraeli és a palesztin hatóságokat a gázai háború eseményeinek az alapos kivizsgálására, és vizsgálataik eredményéről hat hónap elteltével számoljanak be. Goldstone szerint pedig a kétségtelenül bizonyított háborús bűnök elkövetőit a Hágai Nemzetközi Bíróság elé kellene állítani.
Izrael mindvégig akadályozta a bizottság munkálatait, amelynek tagjait nem is engedte be a zsidó állam területére. Így azok Egyiptom felől léptek be a Gázai övezetbe, ahol is számos szemtanút kikérdeztek, és megvizsgálták a harcok helyszíneit. (Csak nehogy azzal jöjjenek most, hogy a szemtanúk elfogultak, mert akkor összedől az egész holoépítmény, amely viszont kizárólag az egykori foglyok beszámolóin alapszik). Majd kénytelenek voltak Jordániába utazni, ahonnét eljutottak Ciszjordániába, hogy a ramallahi székhelyű Palesztin Hatóság vezetőivel is tárgyaljanak.
Természetesen számos izraelivel is beszéltek, köztük olyanokkal, akik a Hamász rakétatámadásairól
számoltak be. (Velük Genfben találkoztak.) Összességében a Goldstone-bizottság tagjai 188 interjút készítettek, és 10 oldalnyi különböző dokumentumot és 1200 fényképfelvételt tanulmányoztak át. A
testület jelentésének terjedelme 575 oldal. A bizottság elnöke, Richard Goldstone korábban a dél-afrikai Legfelsőbb Bíróságnak, sőt az Alkotmánybíróságnak is tagja volt. Goldstone arra kérte a "józanul gondolkodó embereket", olvassák végig a jelentést. (Amely az ENSZ hivatalos honlapján teljes terjedelmében megtalálható.) A dokumentum a hazai és nemzetközi cionista hírközlő szervek számára is roppant kínos, hiszen leleplezi gátlástalan hazugságaikat. Ezért most nagy a hallgatás. (Nyilván sem a hülye Csintalan, sem az ATV betelefonálós műsorában nem lesz téma a jelentés.)
A cionisták és szekértolóik állandóan azt kérdezik, mit lehetne tenni az antiszemitizmus terjedésének megakadályozásáért? Nos, megmondom: kövessék Richard Goldstone példáját. Ha mind olyan emberséges és becsületes lenne mint ő, hírből sem tudnánk, mi az az antiszemitizmus.
Perge Ottó
(Kuruc.info)