Bezár!
2020. július 14., kedd, Örs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:18 Úzvölgyi temetőügy: jogerős ítélet kötelezi Bákó megye prefektusát a temetőre vonatkozó iratok kiadására18:39 Közúti "négerérzékenyítés" - a velünk élő fasizmus18:13 Mi Hazánk-siker: felére csökkentették a Transparency elnökének titkosított szerződését18:03 Öngyilkos lett (?) Cserdi polgármestere17:56 Emberölés miatt emeltek vádat három "fiatal" ellen Borsodban17:50 Friss jobbikos képviselő akaszthatta meg egy pillanatra a Jákob-párt kóseresedési folyamatát17:20 Új érméket bocsátott ki az MNB a vészhelyzetben helytállók tiszteletére16:57 Szeptemberben szervezik meg a 8. Vásárhelyi Forgatagot - talán15:57 Újra ölt egy feltételesen szabadon engedett gyilkos15:44 Franciaországban augusztus 1-től kötelező a maszkviselés a zárt helyeken15:22 Romániában továbbra is napi 600 új esetet meghaladó ütemben terjed a fertőzés15:00 Mi Hazánk: a cigányok már rég megvalósították Gyurcsányék ingyen vízre és áramra vonatkozó ötletét14:48 Oroszország eltörli a kéthetes karanténkötelezettséget a tesztelt beutazók esetében14:21 Az olasz belügyminisztérium karanténhajókon és kaszárnyákban helyezi el a migránsokat13:14 Börtönre ítélték a veszélyhelyzet idején kórházi dolgozókra támadó részeget
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Holtan találták a litván pedofilvadászt (18+)

Reklám


Szülővárosától 30 kilométerre megtalálták Drasius Kedys, a pedofilvadásznak nevezett litván férfi holttestét - jelentette az EFP. A rendőrség nem közölte a halál okát (de biztosan nem végelgyengülésben hunyt el). Raimondas Petrauskas főügyész elmondta, 90%-ig biztosak benne, hogy a szóban forgó férfi holttestét találták meg, Kaunastól, a szülővárostól 30 km-re egy elhagyatott házban.
Drasius Kedys neve akkor vált ismertté, amikor – egy négyéves kislány apjaként – megölte a városi bírót, Jonas Furmanaviciust, valamint volt feleségét, Violeta Narusevicienet. A litván sajtó azonnal rájött, hogy a gyilkosságok mögött Kedys áll, aki előzőleg mintegy 200 levelet és több videofelvételt küldött szét a sajtónak, amelyekkel azt kívánta bizonyítani, hogy több közéleti személyiség, egy bíró, valamint egy politikus is szexuálisan molesztálta kislányát, akit volt felesége, a gyermek anyja (!) hordozott rendszeresen egy hotelszobába, ahol a pénzért bocsátotta nekik áruba a kislány "szolgáltatásait". Leveleit és videofelvételeit nemcsak a sajtónak, hanem litván politikusoknak, parlamenti és EP-képviselőknek, valamint más országok EP-képviselőinek is elküldte.
Az alábbi litván nyelvű, angol felirattal ellátott videó azon felvételek egyike, amelyen Drasiusnak a saját anyja által szexuálisan kihasznált kislány meséli el az eseményeket. Mindazoknak, akik jól értenek angolul (vagy litvánul), ajánljuk, hogy vigyázzanak vérnyomásukra a felvétel megtekintése közben.
 
 
Az ügyben indult nyomozást viszont bizonyítékok hiányára hivatkozva lezárták, dacára annak, hogy tíz különböző pszichiáter sem volt hajlandó megerősíteni a bíróságon azt, hogy a kislány "hazudik". A litván sajtó egyöntetű véleménye szerint a politika legmagasabb köreiig felérő pedofil szálak felgöngyölítésére még "nem állnak a készen" a hatóságok, a kellő "szabadságuk" nincs még meg hozzá.
Drasius Kedys ezek után döntött úgy, hogy saját maga fog igazságot szolgáltatni, így a leányát szexuálisan kihasználó volt feleségét és az egyik bírót ugyanazon a napon agyonlőtte, valamint nyomozást és büntetőhadjáratot indított a lánya meggyalázásában érintett többi politikus ellen. A jogos büntetésként is értelmezhető gyilkosság után egy héttel bomba robbant az ügyben ugyancsak tétlen litván gyermekvédelmi hivatalnál, aminek az elkövetésével szintén Drasiust gyanúsították. A férfi ezek után eltűnt a hatóságok szeme elől, a litván sajtó véleménye szerint Oroszországban, a volt üzleti partnerénél húzódott meg.
Drasius Kedys-szel egész Európa rokonszenvezni kezdett, drukkoltak neki, hogy sikerrel levadássza a kislányát bemocskoló pedofil állatokat. A "pedofilvadász" nevet magának némi joggal kivívó Kedys halálának hírére litvánok tucatjai jelentek meg a volt háza előtt, hogy mécsesekkel és koszorúkkal róják le tiszteletüket előtte.
 
 
Az alábbi litván nyelvű videó egy részét képezi annak a pár órás anyagnak, amit Drasius készített és a bíróságoknak, sajtónak, politikusoknak továbbküldött. Ezeken a felvételeken kislánya elmeséli, valamint a felöltöztetett plüssmackón elmutatja, hogy mit tettek vele, és mit kellett neki tennie. A képek önmagukért beszélnek.
 
 
Geyer - Kuruc.info
(Források: Estonian Free Press, Subba.blog)
Drasius Kedys levele, amelyben elmeséli az egész történet, a litván politikusok érintettségét sem hagyva ki, itt olvasható.
Kedy pedofilvadászatának során készült videók itt érhetők el.
Drasius Kedys honlapja: www.kedys.lt
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready