Bár korántsem gondoljuk azt, hogy a nehézségeknek vége és nyugodtan hátradőlhetünk egy kényelmes fotelben, mégis meg kell álljunk egy pillanatra, hogy hálát adjunk a Teremtőnek, amiért Budaházy György újra itthon lehet!

Balról jobbra: a feleség, az édesanya és a nővér
Édesanyám és magam nevében szeretnék szívből köszönetet mondani mindenekelőtt Dr. Kenéz Andrea bírónőnek, amiért meghozta ezt a bölcs döntést. Talán nem is tudja, hogy milyen nagy örömet okozott sok ezer embernek. Köszönet illeti Dr. Szikinger Istvánt, aki alaposságával és tehetségével, pontos és gyors beadványaival és jogi tudásával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a bíróság házi őrizetet rendeljen el.
Köszönjük dr. Morvai Krisztinának és dr. Gaudi-Nagy Tamásnak, amiért fáradhatatlanul és megalkuvás nélkül képviselték bátyámék ügyét idehaza és külföldön egyaránt, amiért nem mulasztották el egyetlen tévészereplésük alatt sem, hogy Budaházy György és társai ellen folyó koncepciós eljárásra és a jogsértésekre a figyelmet felhívják és tiltakozzanak.
Köszönet a Szent Korona Rádiónak, hogy minden pillanatban harcoltak az ügyért, lehetőséget biztosítottak a megszólalásra, és a Kuruc.infónak, aki számtalan módon segített minket.
Köszönjük a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak, kiemelt módon Toroczkai Lászlónak és Zagyva György Gyulának, hogy tüntetéseket szervezett itthon és a határon túl – egész Európában – Gyuriék fogva tartása ellen. Köszönjük a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, hogy lehetőségeikhez mérten mellénk állt, és a parlamentbe vitte a politikai foglyok ügyét.
Végül, de nem utolsósorban szeretnénk köszönetet mondani annak a megszámlálhatatlanul sok embernek, aki támogatott minket, akár pénzzel, akár jó szóval biztatott határon innen és túl. Velünk sírt, s most velünk nevet.
Szavakkal elmondani nem lehet, mennyi szeretetet kaptunk ez alatt a két év és három hónap alatt. Köszönet mindazoknak, akik esőben, szélben kopogtatócédulákat gyűjtöttek, akik technikai tudásukkal segítették a családot, akik ingyen dolgoztak, kampányoltak, tiltakoztak velünk. Köszönet Hádésznek a rengeteg önzetlen segítségért, Sziva Balázsnak és Petrás Jánosnak, hogy minden koncerten ezreknek juttatták eszébe, hogy egy bajtársuk börtönben sínylődik.
A magyarok Istene áldjon meg mindnyájunkat, és szép magyar hazánkat!
Budaházy Edda
Haraszti Mária
(Kuruc.info)