2018. január 24., szerda, Timót, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:09 Orbán hozhatta össze Tiborczot Simicskával11:32 Volner: Orbán távol fogja tartani magát a rendkívüli üléstől11:28 Magas importvámokról rendelkezett Trump10:55 Itt az Orbán-kormány valódi migránsprogramja10:10 Az indiai oktatási miniszter megdöntötte az evolúció mítoszát: "senki nem látott még majmot emberré változni"09:44 Tízmilliós értékű gitárokat loptak el - majd akarták eladni a jogos tulajdonosnak09:30 Lakatos Krisztofer kereket oldott09:23 Moszkva betiltotta a Sztálin halála című filmet, mert "befeketíti a fasizmust legyőző polgáraik emlékét"08:58 Február közepén indul az eddiginél is durvább Fidesz-kampány08:38 "Mindannyian mások vagyunk", "Egy új élet kezdete" - így pénzeli a kormány a sáskatenyésztő "civileket"08:03 Zeman újra Babist nevezi ki kormányfőnek07:35 Miközben itthon megy a soroscivilezés, Brüsszelben a velük való együttműködést támogatják a fideszesek07:01 Trump állami látogatásra hívta meg Macront06:49 Oroszország saját űrállomást szeretne22:08 Egyiptomban gondoskodnak arról, hogy ne legyen kihívója az államfőnek
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Budaházy édesanyja és nővére levélben köszönik a támogatásokat

Bár korántsem gondoljuk azt, hogy a nehézségeknek vége és nyugodtan hátradőlhetünk egy kényelmes fotelben, mégis meg kell álljunk egy pillanatra, hogy hálát adjunk a Teremtőnek, amiért Budaházy György újra itthon lehet!

Balról jobbra: a feleség, az édesanya és a nővér
Édesanyám és magam nevében szeretnék szívből köszönetet mondani mindenekelőtt Dr. Kenéz Andrea bírónőnek, amiért meghozta ezt a bölcs döntést. Talán nem is tudja, hogy milyen nagy örömet okozott sok ezer embernek. Köszönet illeti Dr. Szikinger Istvánt, aki alaposságával és tehetségével, pontos és gyors beadványaival és jogi tudásával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a bíróság házi őrizetet rendeljen el.
Köszönjük dr. Morvai Krisztinának és dr. Gaudi-Nagy Tamásnak, amiért fáradhatatlanul és megalkuvás nélkül képviselték bátyámék ügyét idehaza és külföldön egyaránt, amiért nem mulasztották el egyetlen tévészereplésük alatt sem, hogy Budaházy György és társai ellen folyó koncepciós eljárásra és a jogsértésekre a figyelmet felhívják és tiltakozzanak.
Köszönet a Szent Korona Rádiónak, hogy minden pillanatban harcoltak az ügyért, lehetőséget biztosítottak a megszólalásra, és a Kuruc.infónak, aki számtalan módon segített minket.
Köszönjük a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak, kiemelt módon Toroczkai Lászlónak és Zagyva György Gyulának, hogy tüntetéseket szervezett itthon és a határon túl – egész Európában – Gyuriék fogva tartása ellen. Köszönjük a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, hogy lehetőségeikhez mérten mellénk állt, és a parlamentbe vitte a politikai foglyok ügyét.
Végül, de nem utolsósorban szeretnénk köszönetet mondani annak a megszámlálhatatlanul sok embernek, aki támogatott minket, akár pénzzel, akár jó szóval biztatott határon innen és túl. Velünk sírt, s most velünk nevet.
Szavakkal elmondani nem lehet, mennyi szeretetet kaptunk ez alatt a két év és három hónap alatt. Köszönet mindazoknak, akik esőben, szélben kopogtatócédulákat gyűjtöttek, akik technikai tudásukkal segítették a családot, akik ingyen dolgoztak, kampányoltak, tiltakoztak velünk. Köszönet Hádésznek a rengeteg önzetlen segítségért, Sziva Balázsnak és Petrás Jánosnak, hogy minden koncerten ezreknek juttatták eszébe, hogy egy bajtársuk börtönben sínylődik.
A magyarok Istene áldjon meg mindnyájunkat, és szép magyar hazánkat!
Budaházy Edda
Haraszti Mária
(Kuruc.info)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready